• 瀏覽: 17,168
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
走佬都無晒光環, 有能人睇佢地頭, 反中亂港註定無運行,收檔,拉,坐監,就係呢伙福街既日後寫照

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 曲明 於 2020/12/3 22:45 發表

話唔定法庭就係想佢潛逃

周庭又可保釋了!
放水放到出哂面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表

前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
狗棺批保唔扣押旅遊證件,擺明車馬叫罪犯著草

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 fiogermi 於 2020-12-3 10:52 PM 發表

暫別? 應該係永別先正確
仲諗住返黎競選第一任馬鞍山民主共和國臨時大腫桶

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

湯 sir 而家先至開心大發現!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曲明 於 3-12-2020 10:45 PM 發表

話唔定法庭就係想佢潛逃

周庭又可保釋了!
到時周庭可能流亡日本,無錢就去拍 AV,到時你睇唔睇先 😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-3 11:03 PM 發表

我又唔係咁睇喎, 我支持黃屍全部棄保潛逃走鳩晒就最好, 正所謂一雞死一雞鳴, 呢個世界冇話冇咗邊個就唔得, 長江後浪推前浪, 黃屍出走留低的空缺, 大把人爭住要上位.  
外逃黃屍去到外國, 只係淪為寄生蟲.
Totally agree; all those who don't like it here, PISS OFF. Think: no more protests, no more road blocks, no more beating up of innocent people with different political views, no more wonton destruction of private and public properties., no more long-haired Leung, no more homosexual Chuen, no more Worm Tai etc. etc.. Wow, Hong Kong will be such a nicer place.

回覆 引用 TOP

湯生要大聲講出來

回覆 引用 TOP

狗官係黃屎 個個都包走得甩

當年甚麼柴皮,唔易開稀,基佬單,盲佬成,一個二個走哂去外國之後,即刻無哂作用,甚至淪為真正三等公民。

回覆 引用 TOP

法庭根本就係放人走

回覆 引用 TOP

佢哋攬炒香港人之後咪一走了之。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曲明 於 2020-12-3 10:45 PM 發表

話唔定法庭就係想佢潛逃

周庭又可保釋了!
流亡去日本拍AV

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-3 10:54 PM 發表

係咪要燉佢冬菇先
of course
有權有糧但唔使問責?太jetso.

回覆 引用 TOP

點解保釋條件中,唔扣留旅遊證件,及不限制離港?俾定後路佢地著草?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]