• 瀏覽: 17,167
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
黃絲狗官日日俾幾架國安車跟頭跟尾

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
走狗左仲好!

回覆 引用 TOP

高勁修狗意要問責,自己辭職!

回覆 引用 TOP

法官全權決定批准保釋定還押看管, 有權就應有責, 如果因佢判斷錯誤引致犯人逃走, 法官就必需有相等於走失犯人程度的處分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-3 11:08 PM 發表

弱智瘋又唔係犯咗乜鳩嘢大罪, 佢只係犯咗掟屎罪, 就算罪成, 假髮狗棺都識判, 佢依家潛逃, 邊個國家收留佢, 只係做咗冤大頭而已.  
仲有屈服於黑暴之下,強迫市民冊除手機照片

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

預咗啦,如果唔係使乜取消遣返手續

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曲明 於 2020-12-3 10:45 PM 發表

話唔定法庭就係想佢潛逃

周庭又可保釋了!
或者有關方面傾掂數了

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-12-3 11:00 PM 發表

又起底,藐視法庭
師兄講燉冬菇, 係中式烹調煮法,
你無食過咩

回覆 引用 TOP

比佢自己走好過留係度玩野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表

前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
唔係太輕易,係有心。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-12-3 11:17 PM 發表

問一問黃屍張達明支唔支持全部棄保潛逃
佢可能已經走埋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-12-3 23:04 發表

其實班法官係唔係勾結外國勢力?
心知肚明啦

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

其實就算佢既全部罪行都罪成,都不是什麼大罪,走黎做乜?最搞笑係佢老豆老母老婆同佢一齊痴先好笑

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]