• 瀏覽: 18,880
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-3 10:54 PM 發表
係咪要燉佢冬菇先
罪犯同謀

黑暴犯一於一律唔俾保釋啦

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表
前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
條畜牲全家永別香港😜😜

引用:
原帖由 買大陸股等數錢 於 2020-12-3 10:59 PM 發表
巧多黃絲法官勾結共濟會,顏色革命同性婚姻大麻立場同共濟會係一致
香港就係有太多黑法官+黑陪審團,香港才有今日的亂局,黑法官其心可誅💪

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-12-3 10:57 PM 發表
其實咪仲好,走鳩哂,費事眼寃😪
我都覺得係,反正法庭對黃人一係就幫手諗計放生,諗到盡都放唔到就罰得好輕!班人轉頭又喺度搞搞震!煩到死!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-3 11:08 PM 發表
弱智瘋又唔係犯咗乜鳩嘢大罪, 佢只係犯咗掟屎罪, 就算罪成, 假髮狗棺都識判, 佢依家潛逃, 邊個國家收留佢, 只係做咗冤大頭而已.  
有好多罪可能未被人發現,先走為妙!

在這些事件上,法官層面應該有很多黑幕。

湯生別杞人憂天了,
"黃冠"放是有頭面及指定選擇,其他的蟑螂未必會,以免太露痕跡。

警察拉幾多都無用
法官審一個放一個
法治就係法官話事

周庭比保釋!一定去日本-----AV 界有前途。

我就非常喜歡的黃人着草走路,無謂徒哂納稅人啲錢養佢哋!

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-12-3 10:59 PM 發表
想問下批保釋既法官有冇責任
協助逃犯棄保潛逃

曱甴黑金中介流亡記

現在有重大改變喎,狗觀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]