• 瀏覽: 18,950
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+3
話明狗棺

棄保潛逃都好多單

引用:
原帖由 123people 於 2020-12-4 00:47 發表
香港狗官,知唔知個醜字點寫?
你有你鬧, 佢哋十幾二十萬1個月照袋, 況且佢哋讀番書, 5識寫個丑字都好正常, SHAME 字實識

引用:
原帖由 touya08 於 2020-12-4 00:22 發表

應該要處理「失格」既法官才對,批准疑犯潛逃,自己唔判沒罰則⋯⋯
法官係「人上人」, 批評吓都5得呀

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2020-12-4 00:53 發表
話明狗棺

棄保潛逃都好多單
是咪有心放生, 心知肚明

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-3 10:54 PM 發表
係咪要燉佢冬菇先
馬撚立話:做得好!

其實潛逃仲好喇! 反正坐完都係會移民!一來唔洗養佢,二來佢永遠都係罪犯!

講真!佢地又唔係真係捨己做過啲咩大事,啲外國政府見影響唔到中國,就唔會再撐佢地,可能要長期簽臨時簽証留低! 只要拜登上場,英國政府都唔會幫佢地!

咁多聲氣,小心倒屎立判你入獄執番梘

司法獨大,黃官鍾意點就點,香港法治已死!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表
前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
應該隻眼開隻眼閉俾佢哋走喇,走越多越好,一個不留更好仲唔會嘥納稅人錢,但留低就應捉去坐監

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表
前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
唔係第一次,出事理應問責法官,十幾萬一個月成日做錯判決,返鄉下拾牛屎啦

貪生怕死

老實講、我鍾意呢D官
走咗一了百了、好過長毛同痴瘋出出入入監房、出黎又玩過

據知情者透露:每次假髮撚放生都係有錢收的,而且金額亦頗多!

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-12-4 01:02 發表

我吊你相中人,
正人畜牲,
快D好似黃絲恐怖份子口中果句"死全家"咁樣啦
x2 見到一定打柒佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]