• 瀏覽: 18,903
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 龍潭老鼠 於 2020-12-3 11:30 PM 發表

我都系咁話。
好似當年王丹,吾爾開希,柴玲,封從德……咁。
廢物留系香港冇益!
之後處理好簡單, 冷處理, 走左就提都唔提
當佢地唔存在, 人在外國就慢慢無存在感,自己消失係人海

之後吾爾開希, 自己仲走去中國大使館投館自首, 但係人地啋佢都傻

一世做通輯犯同埋永遠不能回港

引用:
原帖由 大林林 於 2020-12-3 23:52 發表

狗棺批保唔扣押旅遊證件,擺明車馬叫罪犯著草
佢信哂條PK去丹麥工幹參加乜嘢氣侯會議吖嘛

引用:
原帖由 imad 於 2020-12-4 00:06 發表
狗官係黃屎 個個都包走得甩
有灰色地芾就放生, 表證成立就可保釋比機會佢哋流亡

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-12-4 12:17 AM 發表

佢信哂條PK去丹麥工幹參加乜嘢氣侯會議吖嘛
小學生都唔信,要去開會可以叫交出所有物業做擔保

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表
前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
應該要處理「失格」既法官才對,批准疑犯潛逃,自己唔判沒罰則⋯⋯

香港少個亂港人士,就多一份福份

呢個官會唔會係協助教唆,會唔會收左錢,老廉係使係跟進,香港司法制度根本冇王管,個個以為自己大晒點判都冇佢付,一句司法獨立就乜都得,希望中央快啲改革香港司法制度

差佬手上走犯要受點樣處罰, 法官就應受返同等甚至更高處罰, 因為法官只需一句說話, 就可以避免棄保潛逃, 唔同差佬要面對重重困難同危險去阻止走犯

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-12-4 12:16 AM 發表

之後處理好簡單, 冷處理, 走左就提都唔提
當佢地唔存在, 人在外國就慢慢無存在感,自己消失係人海

之後吾爾開希, 自己仲走去中國大使館投館自首, 但係人地啋佢都傻
哈哈!對!
我就系咁既意思。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-12-3 11:00 PM 發表

又起底,藐視法庭
藐視佢老母添!

香港狗官,知唔知個醜字點寫?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-3 10:43 PM 發表
前立法會議員許智峯表示將會正式流亡,退出民主黨,暫別香港。行政會議成員、資深大律師湯家驊指,近期類似案件的疑犯,選擇棄保潛逃的比例相當高,擔心今次事件會出現模仿效應,認為法庭在處理類似案件時要更小心。

湯家驊表示,香港與世界各地移交疑犯的協議差不多已經不存在,增加了疑犯棄保潛逃的誘因。

對於香港能否申請遣返許智峯,湯家驊認為,機會相當低,因為根據聯合國指引,政治罪行案件或疑犯有政治背景,都不能 ...
法官,係你話唔洗交岀旅遊証件,
講吓嘢交代丫

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-3 10:54 PM 發表
11876969 係咪要燉佢冬菇先
調去做文職做filing,升職加薪囉,有先例可援。DKLM馬盜賊!🤬🤬🤬🤬🤬

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-3 10:54 PM 發表
係咪要燉佢冬菇先
證明法官都可以咁蠢被人吼。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]