• 瀏覽: 1,090
  • 回覆: 29
引用:
原帖由 ok@@ok 於 2020-12-4 01:02 AM 發表

口講抗議,黨員制度佢哋自己最清楚。認同唔認同?
中國大陸共慘黨唔係話唔干涉別國內政咩??
老美唔俾你大陸共慘黨員入境,擺明係內政啦,抗議嚟做乜9???

中國大陸人唔通好想去美國????

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-12-4 01:06 AM 發表

中國大陸共慘黨唔係話唔干涉別國內政咩??
老美唔俾你大陸共慘黨員入境,擺明係內政啦,抗議嚟做乜9???

中國大陸人唔通好想去美國????

俾人踩上頭有反應好正常喎
你踩到我都會吊鳩你啦
俾你你想唔撚想去美國丫?
我就唔撚想喇

依家中國都限制國民去美國啦,中左美國肺炎返來播毒點算

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2020-12-4 01:09 AM 發表

俾人踩上頭有反應好正常喎
你踩到我都會吊鳩你啦
俾你你想唔撚想去美國丫?
我就唔撚想喇
人地內政噃,又唔係唔俾你去。一個月簽證,乜L都夠啦!邊度有踩上大陸人頭呀,咁L大反應?????

唔通中國大陸人好想係美國長住咩??大陸唔好咩???

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-12-3 09:48 PM 發表
美國特朗普政府周三針對中國共產黨員及其直系親屬收緊旅遊簽證規定,新指引要求國務院需知道黨員身份,黨員才能獲發旅遊簽證,他們持旅遊簽證只能單月入境一次,簽證有效期由10年縮短到僅一個月,新政策即時生效。 美國國務院發言人透過電郵聲明表示,當局將中共黨員的簽證有效期從10年縮短到...

https://hk.appledaily.com/resizer/ohpU6Iu1DdSl9HVPe0BZtByTfCo=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/7Z3QXHG5YRFVPIQKHUBISWMGGM.png ...
on99,仲去美國?貪容易中美國肺炎

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-12-4 01:13 AM 發表

人地內政噃,又唔係唔俾你去。一個月簽證,乜L都夠啦!邊度有踩上大陸人頭呀,咁L大反應?????

唔通中國大陸人好想係美國長住咩??大陸唔好咩???

既然美國可以管香港內政,中國咁高咁大唔能吊得美國呀? 每個國家梗有啲戇鳩仔。以為美國最撚自由民主,諗都諗到啦

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-12-4 01:17 AM 發表

on99,仲去美國?貪容易中美國肺炎
咁要問過中國大陸共慘黨員喇,又抗議又盛,又唔係唔俾你共慘黨員去。

咁L大反應???好想去咩??

北京反對美方收緊入境規定  促放棄對中共仇恨
https://share.881903.com?article_id=2369140&article_column_id=21&fallbackurl=/news/china/2369140

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2020-12-4 01:18 AM 發表

既然美國可以管香港內政,中國咁高咁大唔能吊得美國呀? 每個國家梗有啲戇鳩仔。以為美國最撚自由民主,諗都諗到啦
原來華春瑩係戇9仔呀!咁想去美國呀!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-12-4 01:22 AM 發表

原來華春瑩係戇9仔呀!咁想去美國呀!

你話佢戇鳩啫
我夠話你戇鳩啦

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2020-12-4 01:23 AM 發表

你話佢戇鳩啫
我夠話你戇鳩啦
我唔想去老美噃,加上我又冇資格做大陸共慘黨員。一個月簽證或十年、關我9事!

不過中國大陸共慘黨員就戇9啦,想去長住都唔得,仲係度發脾四抗議、如華春瑩之流,俾你話佢戇鳩鳩!

樓主都ON撚九,美國一日成廿萬單美肺(又稱侵肺),卑都冇人去啦

整極都唔掂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]