• 瀏覽: 3,994
  • 回覆: 31
+2
許智峰面對嘅罪行不重,最多咪判罰錢、守行為、社服、緩刑!

作為政治人物敢於抗爭,卻不敢承擔刑事控罪。連非入獄嘅懲罰都害怕,害怕到要冚家逃難。

作為政治人物,公民抗命嘅勇氣都無,正一無膽匪類,懦夫也!

若干年後,史書有關《漢奸》嘅記載,許智峰可以納入為「懦夫漢奸許氏」

之前持住議員身份,企係黑暴前面擋住警察執法…當失去身份時,就第一時間連老帶幼棄保潛逃,黃門手足看到情可以堪

第十三瞞徒

史書有關《漢奸》嘅記載,許智峰可以納入為「懦夫漢奸許氏」

白鴿黨在許流亡事件上係咩角色?🤔新聞見佢地表現有啲奇怪!

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-12-3 23:09 發表
白鴿黨在許流亡事件上係咩角色?🤔新聞見佢地表現有啲奇怪!
一定否認,否則,就是有教唆潛逃之刑事責任

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-12-3 11:28 PM 發表

一定否認,否則,就是有教唆潛逃之刑事責任
否認就梗㗎啦!但佢地有啲太過輕描談寫,黨同許在此事上係咩互動關係呢?🤔

黃屍成日9叫, 乜L嘢無畏無懼喎, 原來又係得啖笑.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-3 23:42 發表
黃屍成日9叫, 乜L嘢無畏無懼喎, 原來又係得啖笑.
無畏無懼,有事著草

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-12-3 11:07 PM 發表
史書有關《漢奸》嘅記載,許智峰可以納入為「懦夫漢奸許氏」
他是敗犬性格.

輸了便跑.
還低頭吠叫,
回頭再望.
可憐相.

白天才說不是流亡
晚上就反口了的強人

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-12-3 20:47 發表
許智峰面對嘅罪行不重,最多咪判罰錢、守行為、社服、緩刑!

但佢作為政治人物,敢於抗爭,但不敢承擔刑事控罪,連非入獄嘅懲罰都害怕,害怕到要冚家逃難。

作為政治人物,公民抗命嘅勇氣都無,正一無膽匪類,懦夫也!

若干年後,史書有關《漢奸》嘅記載,許智峰可以納入為「懦夫漢奸許氏」
假民主黨露骨了,政掍騙子全現形。

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-12-4 10:25 發表

假民主黨露骨了,政掍騙子全現形。
多年來,大量現今40-60歲的傢伙投了民主黨

許痴瘋是犯民的好榜樣, 所有犯民應該學佢快啲著草, 唔好諗住下年再出選咁大想頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]