• 瀏覽: 1,976
  • 回覆: 17
the vaccine can only work at  -70'C

引用:
原帖由 musicjunkie 於 2020-12-4 12:42 AM 發表
the vaccine can only work at  -70'C
The vaccine has to be “store and transport” at minus 70degree,not works at minus 70 degree。

總之
那一國也好
希望早點出現
能大規模接種而副作用少的疫苗

新開發既疫苗唔觀察番幾年既效果,真係唔好預我。注射外來物質入體內呢D無得逆轉既決定,後果可大可小。香港還算勉強壓制得到病毒,相比下!未算最緊急。還是等自由放縱既西人做下白老鼠先。

輝瑞公佈疫苖係由傳媒而唔係權威醫學刊物,發伂時間又相關到股票發行,第3期測試未完就搶閘,福奇估佢七成,佢就話9成,處處都有疑點,若英美全國全民用晒之後先被揭出問題,咁...............

大陸疫苗,藍糸糸打埋我果份啦

英美政府在民眾抗疫忍耐力即爆煲下焗賭輝瑞掂以平民怨,輝瑞亦定過抬油,明知7成吹到9成,全民接種後,只要唔係大鑊自然會大到不能倒下,有政府穩瞞,人民只有硬食,大機率結果係美國全民接種後仲曰發一萬幾千新症.

大家要關心的有兩樣. 1. 是功效和安全性, 2. 是生產過程的質量保證.

在1.裡, 目前是大陸領先. 大陸疫苗已有太多國內國外"白老鼠"接受測試. 如果大家不相信國內數據, 也可以看看國外"白老鼠"數據, 國外數據很難作假, 畢竟外國對大陸標準最嚴格, 連自殺都算作疫苗副作用.

至於2., 則是大陸死穴, 無論疫苗功效多好, 副作用多少, 生產過程出包做假都是大問題.大家不放心的就是這點.

引用:
原帖由 sexkiller3 於 2020-12-5 01:07 PM 發表
大家要關心的有兩樣. 1. 是功效和安全性, 2. 是生產過程的質量保證.

在1.裡, 目前是大陸領先. 大陸疫苗已有太多國內國外"白老鼠"接受測試. 如果大家不相信國內數據, 也可以看看國外"白老鼠"數據, 國外數據很難作假, 畢竟外國對大陸標準最嚴格, 連自殺都算作疫苗副作用.

至於2., 則是大陸死穴, 無論疫苗功效多好, 副作用多少, 生產過程出包做假都是大問題.大家不 ...
“生產過程出包做假”呢樣野我就絕對唔擔心。十年前就好難講,今時今日呢類咁多人關注既生產,必然每一個環節都受政府嚴謹監控。每個環節既生產數據都實時發送到政府被監察著。多年前我見過某個省既高層官員傾項目,那時她介紹在園區內既大工廠都安裝了各種SENSOR供政府實時檢查著有否出現或可能出現違規事情,特別在污水排放方面。比如說被發現出倉既原料份量多過開動機器時間所用既份量,就會有政府人員去查。所以大陸某D監管確實超級先進嚴謹唔講得笑。雖然樹大必然有腐枝,但做馬成本遠遠龐大過得益,又有極大風險被發現受罰,呢D在全世界級關注中既生產上作假既情況想出現都有好高既難度。事實擺在我眼前,所以我相信大陸遠多過D齋up甚麼great again甚麼優先既所謂先進其實係落後既大國。
另外呢D疫苗大概不會隨便在淘寶買得到,

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-12-3 08:28 PM 發表
邊有咁易研究到呀 接種落人體到一定無效既多 冇三五七年都5使指意成功呀到時歐美同盟實經濟大衰退 只有中國正增長呀
我都覺得有D危,所以都係坐等睇結果

美國疫苗,打完變walking dead

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]