• 瀏覽: 4,749
  • 回覆: 40
+15

https://mil.news.sina.com.cn/zhe ... znctke4547157.shtml

印度聲稱「維克蘭特號」最快可在明年年底服役,但由照片中情況看來,即使能服役,但表現著實堪憂。

再深入睇真啲可能會有養牛設施

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-3 08:25 PM 發表

https://mil.news.sina.com.cn/zhengming/2020-12-03/doc-iiznctke4547157.shtml

印度聲稱「維克蘭特號」最快可在明年年底服役,但由照片中情況看來,即使能服役,但表現著實堪憂。
看看航空母艦上牽引車中印對比圖 啊三竟然用拖拉機來當牽引車

附件

1f80-fypnsip7756723.jpg(107.25 KB)

印度航空母舰

1a90-hrfcctn2302111.png(428.13 KB)

中国航空母舰

00.jpg(38.69 KB)

中国航空母舰

2.jpg(66.09 KB)

中国航空母舰

5g.jpg(61.08 KB)

中国航空母舰

88.jpg(80.38 KB)

中国航空母舰

243f-fypnsip7771368.jpg(104.22 KB)

印度航空母舰

ee1c-fypnsip7771579.jpg(92.16 KB)

印度航空母舰

f643-hrfcctn2301526.png(543.75 KB)

中国航空母舰

timg.jpg(77.88 KB)

中国航空母舰

u=3692054814(13.48 KB)

印度航空母舰

u=3692054814

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2020-12-3 10:50 PM 發表

一物多用,耕田 拉機 樣樣都掂

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-3 08:25 PM 發表

https://mil.news.sina.com.cn/zhengming/2020-12-03/doc-iiznctke4547157.shtml

以阿3的技術水平來講,差唔多啦!不能太高要求。要求

其實,以阿三的角度算不錯的大喜事了

在2013年,原來艦塔都未安上,就話落水慶祝一番,
上一次終於裝上艦塔,不過得過殼,連雷達乜q都未安,又話下水禮再慶祝一番

今次竟然裡面安裝了民用空調來令控制室舒服一些咁大件事!

當然又要來個下水禮來大肆慶祝啦!

班友都唔知係咪黐銀線的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-3 11:37 PM 發表
其實,以阿三的角度算不錯的大喜事了

在2013年,原來艦塔都未安上,就話落水慶祝一番,
上一次終於裝上艦塔,不過得過殼,連雷達乜q都未安,又話下水禮再慶祝一番

今次竟然裡面安裝了民用安調來今控制室舒服一些咁大件事

當然又要來個下水禮來大肆慶祝啦!

班友都唔知係咪黐銀線的
阿三最叻就係自我安慰!

阿三真是好笑  

阿差就是阿差,改不了搞笑。

講親阿星,真係鑊鑊新鮮鑊鑊搞笑。

家用空調唔好去買美的啊。

引用:

改名做黑寡婦號啦

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2020-12-3 10:50 PM 發表

部分甲板用來種菜吾得咩?自給自足呀!

個散熱係咪吊出艦島外?

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-12-4 12:19 PM 發表
個散熱係咪吊出艦島外?
滴水使唔使罰?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]