• 瀏覽: 5,105
  • 回覆: 252
引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-3 08:31 PM 發表

加油, 感謝付出!
多謝佢吞米青定吞金戔?

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
熱賣及精選
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:31 PM 發表

你唔好唔記得,當時許智峯仲係立法會議員,亦都係現任中西區區議員,有邊個會估到發生呢啲事
記得佢係畜生

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:35 PM 發表

蛋哥,你都估唔到立法會議員會走佬喇
你估唔到啫。。。。我估佢連屎都食。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411261741402427392071382.jpeg/fTu8qwHQ87DdQkbJT72K0fxlE51xR3v6a3XtaGt17Wg?v=w1280r16_9
我已經將你的帖文全部記錄哂!
一個月一次電郵給國安處!
睇吓你到時會否人生更精彩!
nsd-public@police.gov.hk

去同鬼佬含?

漢奸

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-12-3 09:07 PM 發表

俾許智峯棟咗一嘢仲咁開心,
黃絲夢倫d思維真類別
佢法號真係夢輪道長喎。

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-12-3 09:54 PM 發表

我已經將你的帖文全部記錄哂!
一個月一次電郵給國安處!
睇吓你到時會否人生更精彩!
hsd-public@police.gov.hk
閣下喺度煽動仇恨,唯恐天下不亂,我亦都已經cap圖搵郭安先生

係咪要調查一下果位法官呢

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-12-3 09:15 PM 發表

有得走緊係走啦,唔係有排比人屈呀
我真係好撚。。。。
愛香港?

香港走了一個無承擔的男人,真痛快

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-3 09:51 PM 發表

我真係好撚愛香港架。。。。屌
睇得出師兄好愛香港,唔洗講粗口嘅!

引用:
原帖由 Chinahk2047 於 2020-12-3 09:49 PM 發表

死窮鬼,人地許至瘋賺夠就成家著草,你就……:lovelines ...
我冇外國國籍,連護照都冇申請㗎!你呢

引用:
原帖由 遊鯤 於 2020-12-3 09:14 PM 發表

估唔到真係有D咁無恥嘅人嘍
由佢第一次打保安開始,就睇到佢係賤人啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]