• 瀏覽: 5,106
  • 回覆: 252
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-3 08:32 PM 發表

垃圾會已完犯法都有特權? 無法無天!
蛋哥,你都估唔到立法會議員會走佬喇

熱賣及精選
胡志偉啱啱先話信佢會返黎
轉個頭就俾弱智峰打臉

引用:
原帖由 atang 於 2020-12-3 08:34 PM 發表

懦夫許智峯對丹麥媒體講明天星期五會飛英國喎!
https://politiken.dk/udland/art8021177/Omstridt-demokratiforkæmper-vil-ikke-søge-asyl-i-Danmark-og-tager-i-morgen-videre-til-Storbritannien
歐洲唔收佢?

罪犯許智瘋潛逃,要追究香港民主黨責任,仲有民主黨影子黨員林鄭也責任難逃。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:35 PM 發表

蛋哥,你都估唔到立法會議員會走佬喇
破天謊第一人

許生又失去咗一份真正優財!

引用:
原帖由 遊鯤 於 2020-12-3 08:32 PM 發表

快啲揾民主黨做訪問睇吓有咩感受
真係好有興趣知
咪又係講比政治迫害囉~仲會有咩新意

流亡折墮過坐監

"The smart man learns from his mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
去丹麥做立法會議員囉~一定好受洋主子歡迎…………會嗎?

引用:
原帖由 mycarrera 於 2020-12-3 08:44 PM 發表

流亡折墮過坐監
流亡歐洲做個偽洋人,很高尚

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-12-3 08:31 PM 發表

拉放佢走果個法官,一定係同黨

叫埋老婆仔女就以為無事,咪搞其他親戚朋友
係咪要燉佢冬菇

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411261741402427392071382.jpeg/fTu8qwHQ87DdQkbJT72K0fxlE51xR3v6a3XtaGt17Wg?v=w1280r16_9
你去頂替佢囉,你有潛質架

思覺失調

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-12-3 08:44 PM 發表

咪又係講比政治迫害囉~仲會有咩新意
法官畀面佢係民主黨議員才允許佢保釋
現在最傷嘅都係民主黨,顏面何存?
以後點出嚟行?
還好意思講政治迫害?

你班曱甴衝, 我弱智瘋鬆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]