• 瀏覽: 5,112
  • 回覆: 252
收完克金擸埋眾籌就走路

熱賣及精選
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-4 03:41 PM 發表

閣下的學歷是否高過許智峯議員先
話你喜好另類真係無錯,計學歷,張祺忠要無罪釋放

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411261741402427392071382.jpeg/fTu8qwHQ87DdQkbJT72K0fxlE51xR3v6a3XtaGt17Wg?v=w1280r16_9
叫人精彩,自己就走路。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-12-5 02:25 PM 發表

叫人精彩,自己就走路。
許議員都係為左老婆仔女先走路

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-12-5 02:20 PM 發表

話你喜好另類真係無錯,計學歷,張祺忠要無罪釋放
許議員有殺人

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-5 03:43 PM 發表

別人就要精彩,別人沒有親人呀!
你唔係預咗就唔好攪革命啦!

走L咗就唔好死返來啦,一路好走

唔知佢冚家喺英國快樂過白色聖誕,唔知佢又點樣用筆墨形容呢

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-5 03:43 PM 發表

老婆仔女走就得啦,
他不是應該去革命嗎,
攪完香港就走,
黃人點解可以咁賤?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-5 03:45 PM 發表

許議員有殺人
你有講乜罪名
你講學歷喎

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
「許智峯宣布流亡退民主黨『傷痛不懂以筆墨形容』」。
佢淨係識發癲,以筆墨形容乜鬼都不懂㗎啦。

傷痛不懂以筆墨形容 ??  有幾傷有幾痛? 
被私了既人又唔傷唔痛?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]