• 瀏覽: 64,304
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:12 PM 發表

法庭好大責任,比佢走佬.
話唔定佢走佬都有法官出主意

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
個髮官會唔會俾人炒左,因為佢俾人保釋,唔收旅遊護照  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuenyau 於 2020-12-3 11:13 PM 發表

放心, 手足!
過2日又會線上乞錢, 呃! 網上中醜!!
快d準備銀兩!!
幾千萬樓一炮過...........仲想乞錢...........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

民主黨會唔會有協助之嫌?
胡志偉中午仲話信佢會如期返香港………………

胡:你條仆街玩鳩我,枉我仲公開話信你,我你老母!

許:我話撚知你啦,我在丹麥食丹麥曲奇,飲紅酒。你在香港食屎啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-12-3 08:13 PM 發表

真係搞笑,佢做過乜?
人地李柱銘李卓人黎智英都唔使走,佢要走?
自己身上冇屎又何必走佬?話唔定國安公署早就喺祕密查辦佢,只系我哋唔知

唔著草,唔掂啊

大家快去大律師公會投訴,今晚商台(陶魔)批評法官,不比(肥老泥)保釋,妨礙司法獨立!

走左仲好啦 成世流亡

附件

Screenshot_20201022_210310.jpg(115.14 KB)

2020-12-3 11:18 PM

回覆 引用 TOP

正PK

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

一定要拉埋泛民前主席胡志偉。佢俾虛假消息令到許智峰走甩左連佢啲家人都走甩埋。協助逃犯罪

為物睹馬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 forevermore 於 2020-12-3 11:09 PM 發表

唔駛死, 恢復打藤最好
你都好暴力喎

完美演繹一個累全家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

政客會講真話?食屎啦。
捐款戶口應該係真嘅

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表

民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
冚家剷嚟到丹麥
許家祠堂多曱甴
🤭

(借星爺名句:
冚家鏟泥齊種樹
汝家池塘多鮫魚)

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

狗官放狗,真係一羣狗狗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]