• 瀏覽: 64,306
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
嗱,以後控方可以「以此人為案例」而申請拒絕保釋候審啦,因為:原來昨日仲話公務出訪,今日即刻變流氓退黨🧐🧐

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大佬唔使走,反而啲魚毛蝦仔一個二個係咁走冇乸用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表

民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
國安局應追查那位批准其外遊的狗法官~~~

回覆 引用 TOP

抵撚死

回覆 引用 TOP

落慌而逃垃圾縮頭龜🐢黑政渣,咁就一世掛上個龜名俾人恥笑!

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

一定會仆街死

回覆 引用 TOP

啲大漢奸都未走,呢條二打六學人流亡海外,重帶埋老老嫩嫩,痴鳩線!

回覆 引用 TOP

恭喜恭喜許智峯終於做行屍
再攀上喪屍頂峯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020/12/3 20:11 發表

早就估到啦!搵食之嘛。
你以為真係想做英雄咩!
政治舞台勝負本來好平常, 但做到咁只得一個字----醜

阿爺出手班L樣雞飛狗走

回覆 引用 TOP

不認不認還須認
一路好走啦
長命百歲
百病纏身

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ninebirds 於 2020-12-3 08:18 PM 發表

好明顯已經痴L咗線.
佢都冇正常過...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koux 於 2020-12-3 09:53 PM 發表

佢個女死咗,白頭人送黑頭人,報應
起碼都威過嘅

回覆 引用 TOP

呢類濕鳩有鳩佢去流亡,以後咪撚返香港,記得剪鳩埋張香港身分證,咪撚攞香港着數,返親香港就仆街冚家剷!DKLM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koux 於 2020-12-3 09:53 PM 發表

佢個女死咗,白頭人送黑頭人,報應
彭楚瑩單嘢佢有份

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]