• 瀏覽: 69,521
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
+30
引用:
原帖由 地獄採購 於 2020-12-3 08:13 PM 發表
好! 佢坐監都要養佢,而家一天都光晒
係,走左返而好,就算判罪,又判的幾多
出返來又係搞亂香港,
走左就好,理的佢日日係外國吠

但希望政府修例可以無限期凍結呢班著草既香港資產或名下物業

記者:你信唔信許智峯如期返港?
胡志偉:我當然相信佢啦。

on9

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2020-12-3 08:16 PM 發表

d法官仲要放幾多人保釋去著草⋯⋯覺醒未
俾佢地著草其實重好,坐牢又係哂納稅人錢,著草走咗都唔會返嚟,到老客死異鄉

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:24 PM 發表
香港又損失一位人才
你地D昆蟲界少左隻曱由,關香港人咩樹

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-12-3 20:26 發表

心水清
行做事的大好青年
逐個逐個捉。

流咩亡 ? 呢隻仆街賣國賊係畏罪潛逃 !

勾結黑金政治有哂後路 東窗事發逃之夭夭 含+🐢西🤔

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
走狗

放心,香港大把人跟你

條路

搞亂香港就走了,唔好返香港啦,香港唔歡迎你,做個異鄉鬼啦。

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
棄保潛逃
不是流亡

客死異鄉,冚家剷。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:34 PM 發表

你真係完全唔覺得可惜咩
個條福佳成日係我樓下扮街坊,十一時用大聲公擾人清夢,爭取民主就去北京,吊那聲,正廢柴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]