• 瀏覽: 69,654
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
+30
著草……

國安一出,嚇L到啲垃圾黃絲曱甴仔雞飛狗走

又係黃狗官俾佢走

哩條友古古惑惑,淨係識蝦D女保安。
知道自己要坐監就走佬

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
弱智真係弱智,你樹起條尾都知你做乜啦,on9

通常下塲係响人地地頭俾人黑吃黑,客死他鄉。

收皮啦許智峯

一早睇死佢著草啦, 堅持比佢出境個黃官係咪要追究翻佢責任

泛民人永遠都係被自己人玩.  許生今次又完美演譯, 同伴係用黎出賣的不變泛民法則.
今朝個民主黨胡主席先話同許生傾完, 相信佢一定會回港, 唔會走佬. 唔夠半日, 許走狗正式宣佈流亡, 擺明係話比人知民主黨講野信唔過.

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
著穩啲呀

附件

0504-190119.jpg(62.67 KB)

狗!會走的走狗!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-12-3 08:13 PM 發表
真係搞笑,佢做過乜?
人地李柱銘李卓人黎智英都唔使走,佢要走?
果d 走唔到。。。。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-12-3 08:13 PM 發表
真係搞笑,佢做過乜?
人地李柱銘李卓人黎智英都唔使走,佢要走?
佢背後做過乜,佢自己先知,明顯已經知道警察緊佢,相信係大獲野,所以先走佬

重有三白眼

眾籌黑金咁多錢慢慢嘆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]