• 瀏覽: 64,287
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
收左大量黑金,錢己袋

熱賣及精選
成日想人地國家,搞自己國家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Threeee 於 2020-12-4 09:46 AM 發表

道歉大晒?唔洗為自己講過既說話負責任?
只係講錯一句說話,道歉仲唔夠呀?咁你想點呀?比埋條命你好唔好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大黑仔 於 2020-12-4 09:56 AM 發表

如果失言果個係建制派d人你又會唔會咁講呢?🤔🤔🤔
其他人我就唔知啦!如果係我,我都係會咁講,唔通講錯一句說話就要坐監咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vanga 於 2020-12-4 09:48 AM 發表

有中國籍 GOOD

呢度個個都有啦

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-4 01:10 PM 發表

呢度個個都有啦
你好喜歡中國籍 ... GOOD

有錢當然可以去,
請埋鬼妹女傭都仲得...

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.
仲咩又美化d惡行,「棄保潛逃」就係「棄保潛逃」

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

飯狗開始狗咬狗骨,飯狗以後保釋要交出旅遊證件

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2020-12-4 01:14 PM 發表

有錢當然可以去,
請埋鬼妹女傭都仲得...
概念上同香港女傭不同.........!!

在外國有各式各樣的福利.........加上你是黃種人........沒有一定金額沒多少人來見工....!!
高質有水平的女傭及專業女傭........多數服務王室等社會高層人士...!!
一般平民請不起........最多是選時間搵人清潔家居.......一次收費都幾貴......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dw2233 於 2020-12-4 12:35 PM 發表

收左大量黑金,錢己袋
數額最少都要一億以上..........否則不會舉家出逃........作出這決定唔簡單.....!!
所以可以預算金額都幾巨大.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vanga 於 2020-12-4 01:12 PM 發表

你好喜歡中國籍 ... GOOD
當然啦!身為中國人擁有外國國籍,係非常可恥嘅事

佢又話手足齊上齊落, 又話煲底見? DLLM呀, 你既手足就响入面受. 你隻縮頭龜就帶埋一家大細走佬, 晚晚仲可以攬住老婆訓. 你點對得住班傻西手足? 下一個會唔會到鄘神著草呢? 佢層千萬樓點算呀? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-4 01:45 PM 發表

當然啦!身為中國人擁有外國國籍,係非常可恥嘅事
即係你認自己係舔共 ?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]