• 瀏覽: 69,282
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
+30
引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2020-12-3 23:17 發表
大家快去大律師公會投訴,今晚商台(陶魔)批評法官,不比(肥老泥)保釋,妨礙司法獨立!
無錯, 單K屎未完未判點可以批評法官呢

賤峰一早都計劃着草,係法官先天真地信佢唔會着草。

另一隻黃色野獸由佢腳上跌咗落嚟

引用:
原帖由 大總統候選人 於 2020-12-3 11:15 PM 發表

自己身上冇屎又何必走佬?話唔定國安公署早就喺祕密查辦佢,只系我哋唔知
他走太前..........應該對家手上充足證據..........回來之後就別出去了....!!

跟劇本走

法庭係唔係要出通緝令,因佢在保期間著草。

早走早著早享受

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2020-12-3 11:21 PM 發表
流亡唔係好好玩........有想整你.......去到火星都無用.....!!

引用:
原帖由 急焦長長高潮 於 2020-12-3 23:20 發表
狗官放狗,真係一羣狗狗
貪曾無罪繼續享受卸任特首福利都係 法官送大禮

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2020-12-3 23:21 發表
有心放生

關人鬼事

佢住山市街 唔知有冇賣左

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2020-12-3 23:22 發表
1定有啦, 棄保潛逃

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2020-12-3 11:22 PM 發表
要看到期是否回來...........點都好......現在回來無尾數比較聰明......否則就一世....!!
最多3年至5年左右.........相反走出去要大量花錢.........好難有安樂日子...!!
走去台灣省的小妹妹也是可憐.........比人老點......!!

想問下保釋唔係會沒收護照,回鄉證咩,點解佢又走到,入境處又放佢通行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]