• 瀏覽: 69,391
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
+30
引用:
原帖由 割C字 於 2020-12-3 08:51 PM 發表
呢個時候, 

會覺得阿黎同阿瘋都算係狗雄, 至少有D膽當,

呢隻.......我呸!
肥黎同痴瘋你估唔想走咩?!
走到先得架!

呢兩件重磅漢奸肯定有專人𥄫實
肥黎分分鐘自己都有遊艇喇
話唔定就係佢出錢比12隻曱甴試炮去台灣
結果證明海路係死路一條!
點走?!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-3 08:34 PM 發表

你真係完全唔覺得可惜咩
你儍𨶙完未呀

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-12-3 08:23 PM 發表
搶野瘋 : 手足加油呀,不過我全家要走先
咪當益吓英國佬囉!

其他兄弟怎算?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-3 08:11 PM 發表
奸邪妖獸果然大早已計劃好棄保潛逃。
黃官串謀及協助罪犯逃走,要捉埋個官去審

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2020-12-3 08:29 PM 發表
記者:你信唔信許智峯如期返港?
胡志偉:我當然相信佢啦。

on9
退黨保平安呀主席!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
做做流浪狗,週街食屎。恭喜哂。

今次真係走狗

挑佢老味

至瘋:我要見移民官!

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-12-3 08:57 PM 發表

咪係,懶係型咁,去到丹麥俾人問左2日,
YC仲話都去到外國啦,仲點需要唔認呢
話之後佢會返來,真係笑左
唔柒就唔係黃畜曱甴喇。
香討大把師兄一早實牙實齒話曱甴峯係著草!

離開咗香港雖然避免了入獄,但人不在香港即沒有利用價值,好快變condom。
佢如果想發窮惡,小心被主子遣返中國,到時加刑罰仲慘過在港坐監。
從來漢奸都沒有好下場,放長雙眼睇佢點仆街。🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]