• 瀏覽: 69,311
  • 回覆: 938
  • 追帖: 1
+30
屍法毒大,又一例證。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-3 09:25 PM 發表
好 與其留係度俾共匪拉去坐監
走好過
去到搵個地方舉起支旗攪黃色獨立圈,自己黃絲公投,睇下公義民主政府拉唔拉你啦,行啦望!

哈,本中西區居民都唔知呢位中西區區議員做過啲咩轟轟烈烈大事咁快就走咗囉

on9優秀港青睇到真面目未呀
咩叫你地9衝爭取, 禾就9縮後退呀

狗官又放生 🤬🤬

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-3 09:29 PM 發表

大家看看當年吾爾開希跟王丹就知著草美國時就知,開始時你當紅咪關照一切囉,日子耐左你又冇當地一技之長,只懂講理想民主建中國嘅口號,人家咪冷落你唔養你囉,最後咪去台灣啲鄉村做返個民主寄生蟲呃飯攞津貼過餘生囉
吾爾開希醒目呀!搞生意,搵到食。柴玲就食洋腸
王丹就真係幼稚啦!以為人哋真係會幫佢一世

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-3 09:30 PM 發表

親:武肺會死人嫁
美肺你幾時中者周手足等緊你仆街仔

那叫留港等待領罪伏法的飯民黃絲黑暴手足們情何以堪呀?

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:12 PM 發表
法庭好大責任,比佢走佬.
馬倒立同林鄭話市民唔可以議論🐶假髮,算吧啦香港法治以死假髮犯錯仲要唔可以投訴又冇機制監察

見到呢隻狗,扮正義,哈哈🤣🤣🤣

以為入到立法會, 有機會做幾屆搵大錢.

結果一屆之後做難民.

過街老鼠
天地不容

引用:
原帖由 PENTIUM001 於 2020-12-3 09:32 PM 發表

美肺你幾時中者周手足等緊你仆街仔
親:武漢肺炎是中國的

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:10 PM 發表
民主黨前立法會議員許智峯11月30日(周一)前往丹麥,惹來「尋求政治庇護」的揣測,及後他回覆查詢時解釋行程屬公務採訪,有關行程將談及氣候轉變

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411259155593039872604758.jpeg/JeMd9JyYQ0DLitOw6MWZrvJdlBulM1fsEx4YshMeGLI?v=w1280r16_9
搶手機你就叻💩🖕
社會垃圾💀 永世不能返👏👍🥳👯🕺💃

習慣冇道義冇誠信的犯民賤狗港奸, 一身罪名, 有港奸法狗判狗的協助放生, 有機會外逃走佬就當然把握不放手啊...

ICAC要開Files去調查一直放生港奸罪犯的蓄意失職法狗判狗才是, 牠們好大機會收了利益而放生罪犯啊...