• 瀏覽: 12,884
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
契弟行爲,敢做唔敢找數。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 男E 於 2020-12-3 07:44 PM 發表

民主黨中西區區議員、前立法會議員許智峯在保釋期間前往丹麥哥本哈根,他向外界聲稱行程是公務外訪,但外界猜測他是棄保潛逃到外國申請政治庇護。他在香港時間今日下午3時多,接受丹麥傳媒訪問時改稱「不確定(not
even
sure)」稍後是否會返港,他說現時太難亦太早去說應該和將會去哪裏,但他聲言對香港和自由的心永不會變。他又稱,會利用在丹麥的自由繼續為香港發聲,希望為香港帶來改變。

他形容,是 ...
冒生命危險在外協助示威者 <-- 呢句先火滾

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-3 07:48 PM 發表

"是冒生命危險在外國講述香港人權狀況"

有咩危險 ?
丹麥係同性戀者較多,其他冇乜啊,亦都唔係危險,唔應該歧視。

回覆 引用 TOP

有大有細有老有嫩,搞到一齊走佬為乜呢,咁出位到頭咪又搞到自己,人地醒個班永遠只出口術自己站响安全線內,睇清楚啦重諗住犯法既黃人,值唔值得成為政治家既犧牲品

仆街走佬就走佬啦

回覆 引用 TOP

嘩!大話精!慣性

回覆 引用 TOP

一返黎即坐終身

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-12-3 07:44 PM 發表

民主黨中西區區議員、前立法會議員許智峯在保釋期間前往丹麥哥本哈根,他向外界聲稱行程是公務外訪,但外界猜測他是棄保潛逃到外國申請政治庇護。他在香港時間今日下午3時多,接受丹麥傳媒訪問時改稱「不確定(not
even
sure)」稍後是否會返港,他說現時太難亦太早去說應該和將會去哪裏,但他聲言對香港和自由的心永不會變。他又稱,會利用在丹麥的自由繼續為香港發聲,希望為香港帶來改變。

他形容,是 ...
香港泛民第一懦夫,佢屋企老豆老母親朋戚友老婆仔女意然有一個香港泛民第一懦夫許智峯,應該羞恥到集體自殺。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 任狗你Fing 於 2020-12-3 08:25 PM 發表

唔知點解,聽親新聞,流亡人士同埋保外就醫都多數產自中國,是外循環國策之一
因為你少睇英文報章雜誌掛! 實情流亡海外的外國人多的是!

去美國協助嗰度嘅示威者係唔會違反港區國安法的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-12-3 08:07 PM 發表

說好的 齊上齊落呢??

拋棄坐監手足    在外口嗨?
喱個世界冇著數邊有手足?肥佬黎,河童慢慢捱啦,我許智勇過丹麥食下大波光雞先啦,重同你班低級曱甴一齊爬山,爬你老味啦

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-12-3 20:29 發表

有大有細有老有嫩,搞到一齊走佬為乜呢,咁出位到頭咪又搞到自己,人地醒個班永遠只出口術自己站响安全線內,睇清楚啦重諗住犯法既黃人,值唔值得成為政治家既犧牲品
岑子傑,毛孟靜屬精明,現完全沒聲氣。

也可以講另類機會主義者!

成世做流浪狗啦畜牲瘋!

回覆 引用 TOP

呢條PK害死年輕人,祝佢早日冚家剷

飯民乞衣,個個白痴
包庇黑暴,無哂良知

回覆 引用 TOP

黃屍曱甴政棍就係戇居兼犯賤無極限

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右