• 瀏覽: 14,567
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 DORAEMON0066 於 2020-12-3 08:37 PM 發表

在香港,又話冒生命危險,去到外國,又話冒生命危險?即係外國同香港一樣危險?
唔冒生命危險會有人眾籌比佢嗎?

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2020-12-3 08:40 PM 發表

律政署家下係咪應該即時收返三白眼證件先岩!?
未證實著草嘛!佢都未認,法庭又冇話唔俾佢離境。

如果佢有官司,或需報到,只要是但1樣在之前返到冇問題架,
但佢9成9999999著草啦!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-3 07:51 PM 發表
許智峯 精神可嘉
冇錯值得嘉許,記住唔好返嚟啊

犯左法唔使付出代價,果然係法律第二
香港真係自由真係民主👍👍👍

流亡折墮過坐監

丹麥小國,憑什麼與華對抗?

我地有200萬零1隻曱甴都唔夠中央鬥啦!

著草咪著草囉,講咁多野擺L咩,垃圾飯聞

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-12-3 08:41 PM 發表

未證實著草嘛!佢都未認,法庭又冇話唔俾佢離境。

如果佢有官司,或需報到,只要是但1樣在之前返到冇問題架,
但佢9成9999999著草啦!
新聞剛剛報佢流亡同退出民主黨。

真係丹麥曲奇,曲節離奇

引用:
原帖由 koux 於 2020-12-3 08:45 PM 發表

新聞剛剛報佢流亡同退出民主黨。
都冇辦法架,應向法官追究,邊個放佢走

兄弟爬山,各自著草

引用:
原帖由 男E 於 2020-12-3 07:44 PM 發表
民主黨中西區區議員、前立法會議員許智峯在保釋期間前往丹麥哥本哈根,他向外界聲稱行程是公務外訪,但外界猜測他是棄保潛逃到外國申請政治庇護。他在香港時間今日下午3時多,接受丹麥傳媒訪問時改稱「不確定(not
even
sure)」稍後是否會返港,他說現時太難亦太早去說應該和將會去哪裏,但他聲言對香港和自由的心永不會變。他又稱,會利用在丹麥的自由繼續為香港發聲,希望為香港帶來改變。

他形容,是 ...
講就好撚威,其實係隻縮頭🐢

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-12-3 08:43 PM 發表
丹麥小國,地方得香港咁大,人口得幾十萬,憑什麼與華對抗?

我地有200萬零1隻曱甴都唔夠中央鬥啦!
唔止幾十萬,都有幾百萬人口

係都要去外國搖尾乞憐、唔好認中國人做西人仆街

引用:
原帖由 aj4577 於 2020-12-3 08:47 PM 發表

唔止幾十萬,都有幾百萬人口
係係,我攪錯左,應該係同香港差不多人口

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]