• 瀏覽: 12,699
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
瘋哥!一定要返。
我哋在港等你攬炒。
別忘記你哋班黑暴嘅攬炒承諾

回覆 引用 TOP

又一隻黑賤政渣落慌而逃著草而去!

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

唔係又用公帑去外國唱衰香港呀?

回覆 引用 TOP

破壞家園然後話知你死走人,有傻老闆收留,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-3 07:48 PM 發表

"是冒生命危險在外國講述香港人權狀況"

有咩危險 ?
冚家中新冠病毒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-12-3 07:44 PM 發表

民主黨中西區區議員、前立法會議員許智峯在保釋期間前往丹麥哥本哈根,他向外界聲稱行程是公務外訪,但外界猜測他是棄保潛逃到外國申請政治庇護。他在香港時間今日下午3時多,接受丹麥傳媒訪問時改稱「不確定(not
even
sure)」稍後是否會返港,他說現時太難亦太早去說應該和將會去哪裏,但他聲言對香港和自由的心永不會變。他又稱,會利用在丹麥的自由繼續為香港發聲,希望為香港帶來改變。

他形容,是 ...
流亡峯
又跣
胡椒志偉
一wok

你條仆街如果真係走路就死全家!

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

咪就係一個搶女仔手機入廁所打飛機既癡漢

回覆 引用 TOP

正福街

回覆 引用 TOP

"在外協助示威者"真係笑咗出嚟

回覆 引用 TOP

邊個犯民黃絲想走, 政府包機送走我都贊成.

一早知條冚家剷著草啦
希望佢儘快死全家
😒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-3 07:48 PM 發表

有咩危險 ?
中新冠病毒
冚家令

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-3 07:51 PM 發表

許智峯 精神可嘉
玩屎皇 食屎可嘉

回覆 引用 TOP

引用:

有咩危險 ?
比鬼婆屌撚死。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]