• 瀏覽: 16,926
  • 回覆: 215
+16
引用:
原帖由 sawmoon7 於 2020-12-3 07:01 PM 發表

佢隻閪又黑又臭
洗唔洗剷青

十個月會不會太少?至少坐十年啦!

Donki donki donki

琴日又話唔比保釋要還押,今日又申請,即係點?乜都佢地玩哂啦

呢期興著草, 睇睇幾多著草新聞

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-12-3 05:55 PM 發表
前香港眾志成員周庭被指參與去年6.21包圍警察總部,就煽惑他人參與未經批准集結,以及參與未經批准集結兩罪,被判即時入獄10個月,周庭即場痛哭。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201123/407496788459655168381274.jpeg/MQwNewp11OlXhvVWCvKetnA2eLShRuhE3YF5Zt2BeWY?v=w1280r16_9
認罪上乜9野數呀?

就算判少啲都要坐架啦,保釋條能?

引用:
原帖由 townace177 於 2020-12-3 06:46 PM 發表
保釋-著草-定居日本
幾好

認罪又上訴,浪費社會資源,唔死都無用!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-12-3 05:55 PM 發表
前香港眾志成員周庭被指參與去年6.21包圍警察總部,就煽惑他人參與未經批准集結,以及參與未經批准集結兩罪,被判即時入獄10個月,周庭即場痛哭。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201123/407496788459655168381274.jpeg/MQwNewp11OlXhvVWCvKetnA2eLShRuhE3YF5Zt2BeWY?v=w1280r16_9
上訴?又話齊上齊落齊踎?

又保釋出海釣魚呀

認罪仲上訴咩呀,咪扣左3分1刑期囉

引用:
原帖由 longgun67 於 2020-12-3 06:54 PM 發表

屌,呢啲臭雞最撚衰
同黃之峰無分別
她係協助黃之鋒,量刑應有分別

引用:
原帖由 chess8 於 2020-12-3 06:47 PM 發表
我覺得周庭上訴有機會輕判,佢冇黃之烽咁衰,而且一早己認罪。
就算輕判,都唔會輕到社服,點都要坐幾個月;佢把長髮都係留唔住

以為自己好威,正傻西😝😝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]