• 瀏覽: 5,430
  • 回覆: 72
+3
台灣低能評論特別多
比較雙方潛艦說沒意義
又主觀認為中國反潛能力差

台灣潛艦又唔係核動力,又冇降躁技術,出海只會成為靶艦

條美軍落足咀頭氹菜菜子開房嘛,把口假到呢

講到台灣海峽只能有台灣潛艇,大陸冇潛艇可以潛到咁

真係當台灣成班係天真嬌?條鬼佬講嘢蜜糖到好似老蘭班0趙完鬆咁嘅

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-12-3 05:25 PM 發表
https://tw.mobi.yahoo.com/news/習近平小心-他-台灣8艘炸爛1艦隊-015516869.html
三立新聞網
2020年12月3日 週四 上午9:55
國 ...
因為是呆灣,呆下...呆下......勁到!!!

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-12-3 06:31 PM 發表

你識嘢多過美國知名軍事記者大衛.艾克斯(David AXE) 咩
好似呢奸大佬,氹啲馬仔去劈友,故意嘲笑對方實力差,如果唔係邊有人去劈?

唔瘋狂幫班傻仔洗腦仲邊有人撐佢玩台獨。

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-12-3 06:31 PM 發表

你識嘢多過美國知名軍事記者大衛.艾克斯(David AXE) 咩
你係咪咁硬膠架,大話係同身份資歷無關,因為大話本身就係大話!你連大話都分唔出以為鬼佬就冇大話?

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-12-3 05:25 PM 發表
https://tw.mobi.yahoo.com/news/習近平小心-他-台灣8艘炸爛1艦隊-015516869.html
三立新聞網
2020年12月3日 週四 上午9:55
國 ...
中國係吾會搞諾曼第登陸的,應該攞完制空,議和後過去接收。直接登陸仲未打得贏。

台灣佬食得起茶葉蛋,梗系勁啦

呆灣很棒棒喔

8艘潛艦能海葬多少萊乞多爸蛙

呢篇嘢同港美中心氹班黑暴出黎攪亂的差不多,香港雖然有3萬多個差人,但個個低學歷低質素,唔夠你地班硬膠仔黎,硬膠妹記住只有前線先好嫁,其他港人的鷄巴質素唔得。。。總之同上邊篇滾友落疊文差不多

而家

黎志英收押,
白痴瘋,周停入獄
楊on9三炒,
許至瘋冚家走佬

說明台灣同香港曱甴都信埋這些所謂磚家,低智的!

這篇8隻潛艇鱔稿,又係台灣繼老吹翻新機f16v好打過中國殲20,怎知殲20到來,又老吹同美國租f35先夠打呃錢騙案後,另一杰作!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]