• 瀏覽: 45,951
  • 回覆: 614
  • 追帖: 9
梁子恆表示,年輕人除非精神或身體狀態欠佳,或是受酒精和藥物影響,否則倒地大多會反射性地用手撐起身

年輕人除非精神或身體狀態欠佳<==咁果陣零晨黎wor,

年輕人係零晨先係最佳狀態???

引用:
原帖由 投降照剎 於 2020-12-3 04:51 PM 發表

掟佢嗰個應該本身想掟佢去丹麥...!
掟能錯咗🤔🤔🤔
丹麥咁遠~ 天國近啲

問佢不如問米
黃綠都做到醫生

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 04:14 PM 發表

黑心醫護喺公立醫院橫行我哋一向都知, 至於邊個打邊個就未必個個都認識。今日小編就想向大家介紹一位同黃任匡咁上下水平, 但出位程度有過之而無不及,喺伊利沙伯醫院急症室工作嘅X上腦醫生。

呢一日,化名為Dr ray嘅梁子恆醫生,就出咗一個咁樣嘅post ,就令小編再忍唔住氣,要代市民向佢作出一些提問。

梁子恆醫生, 我想你向你D 粉絲同埋市民,澄清一下你嘅言論, 有關第一二項嘅指控。你話第 ...
睇嚟大家要向呢個委員會反映下樑醫生嘅言行喎!

個劇情你點樣編都係條7碌自己撻死㗎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 04:07 PM 發表

【星島日報報道】科大生周梓樂死因研訊第14天,首先接觸周梓樂的伊利沙白醫院的急症室醫生供稱,周送院時情況「非常之嚴重」,...

他推斷,周有機會墮樓前已不省人事,因為除非身體及精神狀態欠佳,或受到酒精及藥物影響,否則一般人墮樓時會有反射動作,出手撐著身體,但周的手腳沒有擦傷,情況罕見,故他有機會受襲後被人「掟落樓」。裁判官高偉雄提出,周梓樂的頭部後枕沒有受傷,故若他被人用硬物襲擊,必然是從正面而 ...
比黑衣人食左安家費
理論時被殺人滅口
一定係咁啦
慘慘

回覆 引用 TOP

一定係比曱甴掟落樓滅口

回覆 引用 TOP

噢!!!!!!

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 04:07 PM 發表

【星島日報報道】科大生周梓樂死因研訊第14天,首先接觸周梓樂的伊利沙白醫院的急症室醫生供稱,周送院時情況「非常之嚴重」,...

他推斷,周有機會墮樓前已不省人事,因為除非身體及精神狀態欠佳,或受到酒精及藥物影響,否則一般人墮樓時會有反射動作,出手撐著身體,但周的手腳沒有擦傷,情況罕見,故他有機會受襲後被人「掟落樓」。裁判官高偉雄提出,周梓樂的頭部後枕沒有受傷,故若他被人用硬物襲擊,必然是從正面而 ...
想暗示係手足掟佢落去?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-3 04:59 PM 發表

梁子恆表示,年輕人除非精神或身體狀態欠佳,或是受酒精和藥物影響,否則倒地大多會反射性地用手撐起身

年輕人除非精神或身體狀態欠佳<==咁果陣零晨黎wor,

年輕人係零晨先係最佳狀態???
消防員就見到傷者撐下撐下喎

引用:

好似之前陳彥琳事件,證據顯示自殺可能性係極高,但最後都可以判案中有疑點,以死因不明結案,周梓樂呢單案我相信最後都係會以死因不明而結案

勁過李昌鈺喎,跌落樓用手擋真係第一次聽,即係清醒嘅人會嘗試用手落地先?

YC 係要吹到比人害死先安樂. 周同學正正係比YC害死. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏的自信 於 2020-12-3 05:03 PM 發表

好似之前陳彥琳事件,證據顯示自殺可能性係極高,但最後都可以判案中有疑點,以死因不明結案,周梓樂呢單案我相信最後都係會以死因不明而結案
都要俾黃醫生出場秀下智商的.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 05:03 PM 發表

消防員就見到傷者撐下撐下喎
打暈掟落樓, 之後撐下撐下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]