• 瀏覽: 49,840
  • 回覆: 614
  • 追帖: 6
+21
原係係黃屍急症醫生, 難怪如何失智.

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-12-3 05:10 PM 發表

個黃E根本就夾硬黎講,撞穿頭而手足無傷痕,點會罕見?有N個可能性喇,點解只係話被人襲擊昏迷?

我細個玩鋼架,都試過撞傷頭,手腳無傷喎…唔小心撞到頭好常見啫

其實官老爺都窒佢啦,既然被人襲擊,點解唔出手擋?咁隻手一定有傷痕啦

照呢個思路,襲擊死者既,極可能相熟,死者無提防

咁當晚清潔工見到個兩個黑衣人大有可能係兇手
可能周仔背囊入面裝了幾個磚頭,當佢跳欄時,因判斷錯誤,令自己失平衡,磚頭加速下跌速度,來不及反應,失足跌死

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 04:07 PM 發表
【星島日報報道】科大生周梓樂死因研訊第14天,首先接觸周梓樂的伊利沙白醫院的急症室醫生供稱,周送院時情況「非常之嚴重」,...

他推斷,周有機會墮樓前已不省人事,因為除非身體及精神狀態欠佳,或受到酒精及藥物影響,否則一般人墮樓時會有反射動作,出手撐著身體,但周的手腳沒有擦傷,情況罕見,故他有機會受襲後被人「掟落樓」。裁判官高偉雄提出,周梓樂的頭部後枕沒有受傷,故若他被人用硬物襲擊,必然是從正面而 ...
佢以為出面係平台呀!睇片都見啦,之前有兩個人都係咁跳出去,一個望下先,即走番轉頭,另一個好彩爪住欄邊爬番上黎,有晒片睇,有晒證據啦!

呢個庸醫根本就係仇警黑醫護,佢fb啲仇警post都畀人截咗圖啦,
分分鐘可以告佢發假誓,妨礙司立公證

引用:
原帖由 gn5433 於 2020-12-4 02:58 PM 發表

佢以為出面係平台呀!睇片都見啦,之前有兩個人都係咁跳出去,一個望下先,即走番轉頭,另一個好彩爪住欄邊爬番上黎,有晒片睇,有晒證據啦!
認真講,我認為真相就好似你咁講,死者跳過矮牆,以為外面係平台,點知原來係低一層;佢想抓住圍牆,但脫手,反而令佢失去平衡(直跌腳落地只會受輕傷),結果頭落地

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-3 04:14 PM 發表
黑心醫護喺公立醫院橫行我哋一向都知, 至於邊個打邊個就未必個個都認識。今日小編就想向大家介紹一位同黃任匡咁上下水平, 但出位程度有過之而無不及,喺伊利沙伯醫院急症室工作嘅X上腦醫生。

呢一日,化名為Dr ray嘅梁子恆醫生,就出咗一個咁樣嘅post ,就令小編再忍唔住氣,要代市民向佢作出一些提問。

梁子恆醫生, 我想你向你D 粉絲同埋市民,澄清一下你嘅言論, 有關第一二項嘅指控。你話第 ...
可以send去CY個舉報平台

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-12-4 02:19 PM 發表
原係係黃屍急症醫生, 難怪如何失智.
無論如何想像, 真相只有一個

引用:
原帖由 伏味濃 於 2020-12-3 05:34 PM 發表

我都好懷疑關2條靚仔事
好似之前石棺案,當時死者同果班靚仔都係識,但只為一d小事就剎人
會唔會係 黑吃黑??
其實呢2個係咪就係去佢屋企報訊話佢個仔跌咗落樓嘅其中一個?佢哋好大機會知道真相

引用:
原帖由 外賣一丁 於 2020-12-3 06:49 PM 發表
黃醫生好明顯係比假口供,為左屈警察諗好多藉口假設死者係死後比人掟落地
條柒頭點兜

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-12-4 02:13 PM 發表

或者?現在係警察作供和現實不苻,即係俾假口供。佢話cctv 影唔到停車場,但事實係影到。
有意就是妨礙司法公正
但CCTV係外圍唔知疏乎定有意~返去要被阿頭照肺就一定了.

引用:
原帖由 lunlunka 於 2020-12-4 01:55 PM 發表
其實啊醫生知唔知自己講緊乜

唔怪得啊法官會讚啊易冒急救猿,人家吹水吹得叻過啊醫生。
佢哋文宣就係講出來比D無分析能力的人聽,聽完當真咁四維講就可以達到佢哋目標。

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-12-4 08:55 AM 發表

佢fb話要殺鄧炳強,可想而知佢有幾黃,講野擺明要玩野,毫不專業。

客觀地睇埋cctv, 差不多肯定當時無人打鬥,吵鬧而惹起在場人士起鬨等事,也沒警察在場,推斷佢自己跳落去而反應不及護頭而喪命機會極大,一定比有人可以避開晒cctv 而在極短時間安靜地內殺了他再擲他落去的機會大好多,也沒見得有人有這動機去策畫殺一個無名小卒。

你話呢^^
黃人姓賴~自己唔會錯,都係別人裒

引用:
原帖由 gn5433 於 2020-12-4 02:58 PM 發表

有黑衣人影墮下,但附近未有任何人,如果排除自己跌下的可能,則必須考慮係未靈異事件,快傳召司徒法正!

痴鳩線,曱甴醫生做鳩埋推理佢被殺都夠膽死!

引用:
原帖由 carters 於 2020-12-4 04:40 PM 發表

有意就是妨礙司法公正
但CCTV係外圍唔知疏乎定有意~返去要被阿頭照肺就一定了.
一個法官食個lunch 的時間就睇到,個警察成年睇唔到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]