• 瀏覽: 34,731
  • 回覆: 416
  • 追帖: 1
+18
《香港01》接獲消息,因宣誓風波被褫奪立法會議員資格的前青年新政召集人梁頌恆,數日前已離開香港,目前身處美國。《01》昨天(2日)曾到梁頌恆位

喂係咪約埋弱智瘋架一齊著草架

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/556948/01消息-梁頌恆數日前已離港-現身處美國-查詢梁暫未回覆?utm_source=01appshare&utm_medium=referral&fbclid=IwAR1GPSWdDY-aXgVDna7flJFPNNL3niQ1ZWIDN7BcW-3GaXEH7_TGWrFcoBk

一個個靜雞雞咁走佬,
公民黨民主黨班議員嘅離港日程編好未?

戴耀廷:香港「黃金時代」不久時間即將來臨

原來是咁解的.

申請破產可以搭飛機

班仆街黃又話好撚愛香港?

引用:
原帖由 wavegom 於 2020-12-3 12:41 PM 發表
他們香港人根本是傻迫辣雞
要狠狠對付他們香港人,他們才會聽話

今次唔搭的士,改搭飛機

流亡海外,基本上廢武功。鼓動唔到當地人,政治利用價值又低!

連達賴流亡都冇作為等死,咁嘅黃人曱甴,自焚都冇人理!

同侵侵講鴨利洲口音

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-3 12:40 PM 發表
戴耀廷:香港「黃金時代」不久時間即將來臨

原來是咁解的.
係喎,唔知戴妖著左草未?都己經忘記左佢了。

咁班手足呢?用佢哋嘅鮮血丶前途換取自己嘅錢途然後走佬

黃C夾錢俾佢賭馬係咪ON9?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-12-3 12:48 PM 發表
流亡海外,基本上廢武功。鼓動唔到當地人,政治利用價值又低!

連達賴流亡都冇作為等死,咁嘅黃人曱甴,自焚都冇人理!
唯一業務就係眾籌生活費

引用:
原帖由 wavegom 於 2020-12-3 12:41 PM 發表

所謂「手足情義」,始終敵不過利害關係,淪笑茶餘飯後笑話。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]