• 瀏覽: 31,898
  • 回覆: 416
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tabgo367367 於 2020-12-3 03:57 PM 發表

好!又一隻畜牲著草,仲欠好大條政府數未找呀喂!畜牲!!!
史上最短命耳員真係唔走都冇用,在香港變過街老鼠,連佢哋自己人都覺得佢再冇利用價值,在香港再冇立足之地,相信在有華人的地方情況都一樣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
正垃圾, 叫人沖, 自己一個個咁鬆 ! 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2020-12-3 04:30 PM 發表

做郭文貴隻狗
養狗都要養隻識吠啦,呢d養嚟累咗主人呀

回覆 引用 TOP

一隻二隻港奸人渣靜雞雞外逃, 丟低班冇腦愚民蠢人爛頭卒曱甴等受靶... 這班港奸人渣的所謂道義及誠信, 真係狗噏當秘笈, 只有愚民蠢人傻仔懵女戇膠曱甴才會信...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beagoodman 於 2020-12-3 12:51 PM 發表

咁班手足呢?用佢哋嘅鮮血丶前途換取自己嘅錢途然後走佬
兄弟各自爬山,我就爬阿爾卑斯山,你就爬監倉欄柵!

請大家以後唔好叫暴徒,要改口叫佢地做「恐怖分子!」

回覆 引用 TOP

d美國肺炎咁勁, 佢去美國隨時肺炎死喎!

回覆 引用 TOP

呢隻賤種真係樣衰到爆。

回覆 引用 TOP

走人啦,手足

回覆 引用 TOP

客死異鄉會係呢條廢柴嘅下場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-12-3 12:48 PM 發表

流亡海外,基本上廢武功。鼓動唔到當地人,政治利用價值又低!

連達賴流亡都冇作為等死,咁嘅黃人曱甴,自焚都冇人理!
我理

我曾經係香討講過,任何黃人切腹或自焚,我捐一千蚊帛金

不過我睇死無黃人肯咁做

若好好地做5年議員,手抓超過20m,成為小富翁,唉.....

回覆 引用 TOP

離開咗香港雖然避免了入獄,但人不在香港即沒有利用價值,好快變condom。
佢如果想發窮惡,小心被主子遣返中國,到時加刑罰仲慘過在港坐監。
從來漢奸都沒有好下場,放長雙眼睇佢點仆街。🤣

回覆 引用 TOP

呢條友走得最快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-3 02:11 PM 發表

黃金時代點小得佢.
時辰未到?時辰到直接落地獄都好㗎。

回覆 引用 TOP

梁仲痕係第n個瞞逃?
美國人對外國口音好唔包容,佢啲鴨脷洲口音咁重,祝佢好運。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]