• 瀏覽: 34,989
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 Immrkit 於 2020-12-3 12:37 PM 發表
《香港01》接獲消息,因宣誓風波被褫奪立法會議員資格的前青年新政召集人梁頌恆,數日前已離開香港,目前身處美國。《01》昨天(2日)曾到梁頌恆位

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411145023111827456589207.jpeg/26AXWjEovjUD1Udve0Ak7Zj1AIQvwmni7Zy88u2cvPI

喂係咪 ...
一個一個着草,餘下的泛暴派或偽建制人士,甚至是一切真假黃藍營叛國亂港人士,都將一個個落鍋。。。
下一個違個法落鍋的,可能就係(你)!!!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-3 02:36 PM 發表

走左重如何落獲。。
係?
走咗去就成通緝犯,中央在更改國藉法中。。。走咗去嗰啲分分鐘變成無國籍難民,黃種人一旦失去國籍,比阿
另,河童肥黎都巳落鑊,你估依家留係香港違咗法嘅人又有幾多人走得到?
天道循環,報應不爽!
出得嚟,就要(還)!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-3 09:09 PM 發表

人地資產已經移去外國。。。中共清到里班人資產咩。。。除非令他們一貧如洗
哈哈,英國即將硬脫歐、美國用超印嘅錢硬牛期市、澳洲又就快比中國玩巢。。。
五眼即將面對大熊市,而歐美白鬼一般市民窮過國內山區。。哈哈
美元又因超印又不斷貶值?
資產移去白鬼?咪等啲白鬼吸乾吸淨,淨身出公海囉!
一個唔該野埋新冠病毒,哈哈哈
都咪話唔該燴唄!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-3 09:44 PM 發表

清到2百萬黃人先拿
200萬黃人?
哈哈,全球點只200萬黃人呀!?
最少都35億黃人唄!
真心講句,個所謂200幻+I反中人士有幾多係(華人)?
香港居民大大話話有接近一百幻是(非華人),剩於嗰啲只是香蕉人,根本無資格稱為黃人,只是鬼畜奴而己!

另再提一下,連黃瓜超人都係全歐美撤資回港,只有啲死蠢香蕉人先被人呃去白鬼地方被人玩!
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-12-3 10:10 PM 發表

大唔大熊市我唔知
不過侵已經明示加暗示會2024捲土重來
而新一輪舒困方案 就換共和黨扯後腿
等睇1月最後果兩席改選花落誰家
民主黨攞唔哂兩席
咁拜登呢4年任期就注定一定跛腳
美國亦會陷入內耗
我都想睇下歐盟果班人 面對咁情況
仲會唔會咁高調想聯美打中

最近侵既一系列動作 根本就係趕走中國資金
我就係度諗 美國實體經濟差成咁
而為左救市同派錢 呢一年係咁印錢