• 瀏覽: 34,916
  • 回覆: 416
  • 追帖: 1
+18
又一個人起,又話齊上齊落

咁咪唔洗破產

怎解佢仲咁有錢匿去美國嘅?做已完不成,唔係已破晒產咩

收黑錢, 做走狗, 咁開心...
收果幾千萬, 而家尼世唔見得光, 
呵呵呵...

樹倒猢孫散,有份亂港嘅人,走得好走喇,留低嘅就入冊,條路點行,自己揀

其實范太好早叫咗你地唔鍾意嘅,就移民㗎啦。係唔聽。

傻仔去衝,恒仔就鬆

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-12-3 12:40 PM 發表
申請破產可以搭飛機
有人請可以

咁可以走得甩

成隻狗咁

叫留港抗爭的手兄, 入左冊的兄弟, 課左金的同路人, 情-何-以-堪

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 3-12-2020 12:40 PM 發表
申請破產可以搭飛機
美帝認錢唔認人

娘仲痕咪X走數呀,番嚟!

附件

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084557_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]