• 瀏覽: 752,214
  • 回覆: 24
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 a_drew 於 2020-12-20 02:10 PM 發表

即係要平安夜前做
偶然都會爆冷,好似公務員宣誓,無人估到會即做,縱使醖釀左好耐

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-12-20 07:13 PM 發表

柳另一個說法就係指開鎖果個動作
係爆渠兄專做的動作

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-22 05:05 AM 發表

都係果句:澳門係管理60萬人,同香港管理720萬人有分別....

同埋居家隔離其實都係唔可以出街(有手帶追縱的),佢地自己剪左條帶做刁民既話只能說香港人質素低下....

無運強到依家死都唔講去過邊度...寧願坐監都唔講....証明了香港刁民真係無得救......

睇個勢...相信澳門明年會直頭唔接受香港人入境,將香港自絕於中國地方.......:smile ...
60萬人中刁民相信只得一兩萬,唔同香港,七百二十萬中刁民至少二百萬,仲未計為左生計而焗住變左刁民的人,轉眼間已佔左人口的一半,點樣比,題外話,今朝斷線新聞不斷Loop凍結戶口的事件,唔知係咪想借用群眾壓力焗警方解凍,跟住繼續暴動

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-23 07:53 AM 發表

班黑暴區佬既Banner自國安法後已經無咁出格......
馬鞍山某山頂公家私樓的區佬係國安法後張Banner無變

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-23 10:16 AM 發表

譚 sir 噚日接受訪問,又話嚟緊人大常委無關於香港議程,但我總覺得有啲嘢嘅。食住花生等睇戲
上次都係咁講,但結果😙

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-12-23 09:30 PM 發表
即係又要等下次人大會議先可以清算班假髮狗?
人大是不是未開完會

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-24 07:47 PM 發表

冇幾耐前在yt有個介紹香港樓既節目,又有D白痴寫97後D垃圾樓全部大陸建築商起所以質素好差,港英政府任何建設都有資詢市民同有官員問責。有人串七條友反問97前有邊D新市鎮/地鐵係資詢過市民?新機埸啟用時大混亂有邊個官員要為事件負責?
我只記個主腦被綁架至今仍下落不明的建築商最鍾意起呃秤樓,受唔到天殘腳一踏姐

引用:
原帖由 cowcow8866 於 2020-12-31 06:50 PM 發表
登登上任後傳緊會封城三個月,有必要外出者要戴口罩,同時間展開大規模疫苗接種計劃,搞得掂既尾國半年後情況會好轉。
當然佢會唔會好似柒兩普咁小學雞係到搞民粹又係到賴中國呢樣果樣又封殺呢樣果樣定係發揮番尾國應有既實力同中國正面競爭仍有待觀察。
你有你封,佢地照玩

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-31 05:47 PM 發表

我屋企張床瞓咗幾十年,算唔算「估蹟」?
簡直係出土文物添啦…😎

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-1 02:18 AM 發表

B站騷係全部都係錄播.....
多名民主派區議員牽頭發起將成立「香港公民議政平台」,指就香港問題與民共議,仲預先張揚喺大除夕,即係今日(31日)宣布正式成立平台,但平台未成立就夭折,佢哋喺記者會上宣布籌備委員會解散,仲爆出係因為有部分傳統民主派不願意合作。消息一傳出,多名民主派人士喺社交平台爆發罵戰,有啲仲鬧爆搞到平台夭折,原因係民主黨同公民黨杯葛。咦!睇嚟成班人鬼打鬼喎。

而家先華麗轉身,太遲啦…內鬨再次正式啟動

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]