• 瀏覽: 717,451
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 159
繼續support大叔

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
著草到丁抹國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-12-2 09:57 PM 發表

許智障與黨友三白眼因去年7月「光復屯門公園」事件,被控妨礙司法公正及不誠實取用電腦等罪,控方上周曾以兩人不再是立法會議員為由,要求頒令兩人交出旅遊證件,但被區域法院首席法官拒絕,批准兩人繼續以原有條件保釋。。

今次如果件智障真走佬,嚟緊大大小小漢奸都要交出証件了
咁即係擺到明俾機會放佢走㗎啦

常與同好爭高下,不共傻瓜論短長

回覆 引用 TOP

許智峯唔敢面對選擇逃避責任,寧願做縮頭烏龜,更牽連家人,冚家一世抬唔起頭做人,男人之恥。

報到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 09:39 PM 發表

呢單吹到佢著草吹到好堅,但佢上緊身單嘢,好似喺妨礙司法公正,應該不太嚴重,最多坐一年多啲,唔使走佬阿?但是耶非耶,今個星期就知。
近排01報料都好堅下哦,冚家今天走應該都短時間唔返嚟,星期五真係睇下弱智峰返唔返嚟,唔返就好睇了

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-12-2 09:00 PM 發表

大叔點睇范主席處理黑護罷工事件
秋後算賬(9)有提:

https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

回覆 引用 TOP

支持大叔,全力支持祖國支持林鄭,支持香港警察!
同各師兄弟姐妹繼續圍爐同最近係咁食花生,好開心🥳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 09:36 PM 發表

好老實,嗰單喺當年傳聞,好似無正式新聞報過,夠境喺高球還是乒乓球,就不得而知了
解說一下好噃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-2 10:19 PM 發表

許智峯唔敢面對選擇逃避責任,寧願做縮頭烏龜,更牽連家人,冚家一世抬唔起頭做人,男人之恥。
中西區 區議員也不做了嗎?

有女師兄寫漏一個字啦,係冚家“剷”著草!

報到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-12-2 10:33 PM 發表

中西區 區議員也不做了嗎?
弱智瘋:
遲早又比人DQ,我受唔起雙重打擊,梗係唔做(區已完)啦!

引用:
原帖由 akanesk 於 2020-12-2 09:43 PM 發表

又係水官,希望律政司上訴啦
判入勞教中心其實好甘下,實情慘過坐監

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]