• 瀏覽: 752,222
  • 回覆: 24
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-13 10:17 AM 發表

你起個窗對住條街罵?
係窗邊向樓上鬧個扑街

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-12 08:45 AM 發表

所以最趴趴走係呆灣,綠蛙政府話唔會用祖國的疫苗但現在輝瑞都要經內地定的,呆蛙可能不用打分分鐘已群體免疫了
吊灣話佢地冇本土個案,冇疫苗啫,駛咩驚呀!

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-20 05:48 PM 發表

係啊,唔自律嘅話防疫措施幾強硬都冇用。呢兩個禮拜仲有好多人去大棠果邊賞楓,人又多,又唔遵守限聚令,又除口罩影相。唔知會唔會又爆一個「賞楓」群組出來?
其實大棠果邊啲楓葉真係好少又疏落,真係吾知有咩好睇,或許我係外地睇過啲真係好靚又茂盛楓葉山林

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-23 11:57 AM 發表

香港人多數都係跟風為主,見到呢排好多人都去大棠賞楓,佢哋又跟住去。
所以我都未去過大棠睇,亦冇興趣

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-23 02:35 PM 發表

係啊!
好似呢d?
呢啲先似樣架嗎!再靚啲我都見過

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-22 03:46 PM 發表

好彩自己宅慣😏
Me too

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-12-24 11:41 AM 發表

內地演員藝人要樣有樣,要演技有演技。
內地歌手要唱功有唱功,要作曲有作曲。
香港?一氹死水。
醒目的早就上去發展了。
內地藝人要乜有乜,演技,唱歌,身材,真係要乜有乜又專業,以前都好少睇國內劇集,而家就多數睇內地劇集,題材豐富,演員搭配有多,吾洗睇大台套套都係果啲演員

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-12-30 12:30 PM 發表

有提款咭都攞唔到果50大元
搵人轉多$50蚊比佢,咪得囉🤫

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2021-1-2 10:04 AM 發表

唔搵工都唔會feel 到出面個市好差,所以我一叫價時,立即被人壓價。40%無左,只夠給家用和生活基本開支無辦法儲錢
希望疫症後,可以盡快回復正常
師兄,份工頂住先啦!當年沙士我都係咁,都少咗三成人工,都係儲吾到錢,免強夠生活,總會捱得過去的,加油💪💪

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-1-2 11:23 AM 發表

好慚愧😓😓
唔夠3套......
M2,我都係睇咗慶餘年同錦繡南歌渣,實在冇咁多時間睇 ,又鍾意睇啲綜藝節目

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]