• 瀏覽: 717,164
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 159
引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-4 03:46 PM 發表

虎父無犬子
太抬舉曱甴吧~

只係有收黑金既基因!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-4 12:15 PM 發表

睇咗咁多日報導,警方話無入過停車場,就算消防及曱甴都話無係停車場見到警察,除非好似七警咁被CCTV影到嘢啦,否則好難屈到警方。

現在個官突然發揮小宇宙咁話發現關鍵影片,而呢d片又只係停車場外及屋苑附近,咁就要睇下個官係咪咁神勇啦。而且佢現在連屋苑其他片都要睇埋,仲要列消防處為利害關係人,我覺得消防當日有出事就真。
CCTV時間 周時都唔同真實時間嫁啦, 時間有出入有咩出奇
個官見到黑影就話有重大發現, 講真見到都冇用 咁濛根本就證明唔到D咩

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-4 04:01 PM 發表

如果查案方向可以證明有收黑金
仲可以凍結佢戶口.....😏
好老實如果有黑金收,一定會存入外國銀行

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-12-4 03:27 PM 發表

不意外。

http://www.takungpao.com.hk/hongkong/text/2018/0504/163275.html

許父縱容 盲撐兒子                        時間:2018-05-04 03:15:14來源:大公網
                                                             ...
有其腐必有其豬,一家都幾合緣喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-4 03:50 PM 發表

我想知d人走路著草
係咪會拎住好多現金?
可能係小柑柑

支持香港警察嚴正執法

祖國國運昌隆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-4 03:59 PM 發表

邊個會攞住咁多現金著草
開啟海外提款功能
攞住張提款咭喺外國櫃員機都可以攞錢
除非香港政府凍結佢戶口啫
點都袋番的小柑柑,保命(走佬)必備。(唔怪得小柑柑今年陞唔小啦)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-4 03:37 PM 發表

問題係佢哋呢個庭從上到下都不斷响度搵緊位想老屈警方呢,
好在晨早俾班曱甴趕咗出停車場, 而家呢個so called 黑影嘅物體都應該係佢哋又一次想老屈嘅證明
假的真的系有警察掟的片,班pk一早就爆出嚟啦,使乜拖到今日。
家下只系整色整水,同個單爆眼女一模一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-4 03:46 PM 發表

虎父無犬子
系一屋冚家剷呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-4 04:06 PM 發表

個官見到黑影就話有重大發現, 講真見到都冇用 咁濛根本就證明唔到D咩
個官話個黑影係飛天曱甴就係
旁人無得反對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-4 04:06 PM 發表

重大發現的原因係, 代表部份証人的証供唔可靠

而邊一方証供唔可靠, 就睇後續
不過個別好似所謂醫生証供, 就好神奇LOR

引用:
原帖由 054D 於 2020-12-4 04:46 PM 發表

抗暴力醫護同盟
https://www.facebook.com/113401456730163/posts/139774957426146/

引用:
原帖由 054D 於 2020-12-4 04:46 PM 發表

佢地想推翻証人口供,然後就自己老作原因去話周仔因為俾警方射中催淚彈而"非法被殺"...

個棺跟本就偏頗...

廣新閣地面的2號閉路電視鏡頭,拍下一個黑影從尚德停車場A跌下,但畫面未確實顯示停車場樓層,亦未見黑影附近有其他人。裁判官稱「相信黑影就係(周)梓樂跌落去」

我無睇片, 但就咁睇段字, 可以有幾樣野
1) 黑影樓層可以用法証方法, 明確得知, 
2) 影到黑影跌下一刻"附近未見有其他人", (假設係影到黑影由邊層跌, 即証明係自己跌落去)

單係呢段字, 我睇的唯一結論就係自己跌, 係意外, 而某D人的証供可唔可信, 我諗法官其實有一定判斷.

回覆 引用 TOP

引用:

因為果醫生係超級黃,其實因為果醫生有政治立場,可以唔要佢既口供?

法官係法律人員, 要留意, 法官係用"跌"呢個字

咁跌係點解, 我唔解讀啦, 但我唔信法官用字唔精確

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]