• 瀏覽: 717,464
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 159
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-4 11:57 發表

我都係講弱智峰哦,眾募錢去左邊這方打把都食成億,這弱智峰又垃圾議員每次暴動都係警察暴徒中間,除非真弱智啦不然食左幾錢真係天知地知去知我地唔知囉,分分鐘老豆老母老婆都洗黑錢不然要成家走佬
無錯,一定有野,否則唔會冚家一齊走。

熱賣及精選
引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-4 11:20 AM 發表

真??
禁就好啦!!
利用黑錢所得購買個人資產,理應可以抄家,但愚港就…等,等,等,等,等睇好戲啦!

回覆 引用 TOP

方仲賢昨日被捕地點位於九肚山「澐灃」A21號獨立屋,經土地查冊發現,該物業業主名為何錦燕(Ho Kam Yin Athena),中英文名與方仲賢的母親吻合。土地登記冊顯示,該單位是何錦燕於今年4月以6,123.6萬元巨款購入,且「物業涉及的轇轕」一欄未顯示有銀行按揭,意味她疑似「一炮過」全款購入該物業。
方仲賢雖然是大學生,但原來也是豪宅業主,擁有清水灣「傲瀧」一個單位,該物業在2017年6月以1,650萬元由方仲賢以個人名義買入,同樣未顯示有按揭紀錄,該物業現時市值已升至逾2,000萬元。除此之外,母子二人擁有兩架全新波子跑車,分別為電動及SUV,其中波子電動跑車售價為236萬元起;至於SUV,即使是價格最低的Macan也價值70萬元。
那麼,何錦燕家底是否很豐厚?公司註冊處資料顯示,她名下有一間名為亮世(World Alliance Limited)的公司,公司秘書為方仲賢,該公司商業名稱為A YOGA,是一間位於尖沙咀一座寫字樓內的瑜伽教學中心,何錦燕也是一名瑜伽教師,曾在香港一個瑜伽協會任教。
母親是瑜伽教師,兒子是無收入來源的大學生,且為單親家庭,卻有財力購入兩套豪宅、兩部名車,坐擁近一億元的不動產,錢從何而來?相信這也是警方會主力調查的方向。

冚家早D落地獄🤬🤬

引用:
原帖由 wkying 於 2020-12-3 04:46 PM 發表

最緊要聽日弱智峰沒返來香港,就立即出通緝令...
香港出通緝令
中國禁止佢全家進入中國
弱智瘋帶埋全家老嫩一世流亡吧

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-12-4 11:37 AM 發表

而家咪走左隻搶女人手機的曱甴囉,還冚家成竇走晒,香港即刻清潔左丁丁咁多。
如果政府取消埋佢的香港居留權就更加好啦!
年尾大掃除,唔係,係垃圾分類歸邊!

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-4 12:23 發表

又吾係打消毒藥水,係我就睇直播,支持下
到時睇下那位腫桶演技最好😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-4 12:29 發表

方仲賢昨日被捕地點位於九肚山「澐灃」A21號獨立屋,經土地查冊發現,該物業業主名為何錦燕(Ho Kam Yin Athena),中英文名與方仲賢的母親吻合。土地登記冊顯示,該單位是何錦燕於今年4月以6,123.6萬元巨款購入,且「物業涉及的轇轕」一欄未顯示有銀行按揭,意味她疑似「一炮過」全款購入該物業。
方仲賢雖然是大學生,但原來也是豪宅業主,擁有清水灣「傲瀧」一個單位,該物業在2017年6月以1 ...
落地獄前,先沒收他們的黑金資產。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 07:18 PM 發表

佢班on 9選民唔會覺得自己選錯人,所託非人,而衹會話正字打鴨,班柒頭點會醒吖
覺得自己選錯既1百個都唔知有無10個
佢哋會可憐弱智瘋全家要走佬
佢要眾籌班YC唔食都要養佢全家呀

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-4 11:51 AM 發表

都唔知話佢帶埋直系親屬走佬係明智定憨膠, 唔講其他原因, 帶埋家爺仔乸一齊出逃, 最少起碼唔使掛住佢哋,
一個人流落異鄉, 不過如果佢身有重屎的話, 留响香港都可能仲會投鼠忌器, 想做低佢都冇咁容易, 而家咁樣一走,
隨時冚家富貴一鑊熟
最慘係外父外母,個女嫁著個外號叫弱智嘅,漏夜著草逃亡,呢世都唔會再見到啲孫!

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-3 08:07 PM 發表

問吓黃家驅唔係好高嘅台都跌死,工傷有好多係少於2米高度跌落黎跌死
正如老人家所講閰王要收你
飲水都會鯾死
周同學慌不擇路自己跌死無得怨
可憐警察被屈殺人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 08:12 PM 發表

嗰兩位旦散,好似被註銷中國護照,即喪失中國藉,所以不能回國。

至於弱智瘋如果走佬,香港未必有法律理據註銷佢嘅護照
我想知中國可唔可以將棄保潛逃同非法去台灣既人列入黑名單
終身不得進入中國國境
香港法律太仁慈
班漢奸喺外國生活有問題就死返香港
拉佢哋又要浪費公帑養佢哋

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-4 08:57 AM 發表

E代癈物折墜,仆x係應該係抵死,我係替呢班畜牲父母傷心。

上年暴動初期,有一段片,

父母年紀比較大
(似係魚民)

被個白痴仔打,父母痛哭,旁邊條死鬼睇戲,等儍仔打完父母後,拍拍儍仔一齊走!!

幾十年的感情,可以因為入侵者既說話而反目???

年輕吾係=可以任意妄為🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
所以話黃屍下一代都要族滅,唔好留低下劣基因。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-4 12:18 PM 發表

跟本開庭係浪費公帑......
有黑影飄過都証實唔到係佢...就算係佢又點?

個棺係響度故佈疑陣...為將來判決非法殺害而舖路,到時佢老豆又響度屈警察了......
今次個審訊有陪審團,究竟係咩結果由陪審團決定,個官只係做引導,要屈警察根本好難,因為根本無有力證據證明隻曱甴跌死同警察有關。

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2020-12-3 08:30 PM 發表

流亡即係點?
咁佢仲有冇中國國籍?仲係唔係香港居民?佢出入唔同國家要唔要簽證等?
維基已經加左佢個名上去
流亡. (2020, December 3). Retrieved from 維基百科, 自由的百科全書: https://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=流亡&oldid=63036487

引用:
原帖由 8ming8 於 2020-12-4 12:14 AM 發表

之前搞私人提告,應該袋左唔少落袋.再加上黑暴時期,分餅仔應該又袋唔少
就算有幾百萬
佢一家大細又唔係當地居民
完全無福利
有咩頭暈身慶
睇醫生都貴過人
小朋友讀書又唔會免費
一闊三大可以捱幾耐

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]