• 瀏覽: 752,211
  • 回覆: 26
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 akanesk 於 2020-12-4 01:47 PM 發表

我記得之前有片係影到消防在停車場換衫
係呀~點解消防要換衫呢??

引用:
原帖由 馬須仁 於 2020-12-4 01:54 PM 發表

講吓笑啫,當然明白
你嚇我😂😂

引用:
原帖由 Billgor123 於 2020-12-4 01:55 PM 發表

係啊👍👍

班低能嘅黃💩一向如此,根本有意就係賤,無意就係蠢,特登不斷重播d key word,以混淆視聽、搞亂是非概念,特別是法律責任:

裝修--刑事毀壞,
私了--毆打、傷人,
文宣--造謠、散播假消息,
國際陣線-做漢奸,去外國造謠、唱衰中國/香港,
警暴--警方使用合法、適當武力,
第四權--部相機永遠影住警察,未採訪已有答案(麥當勞老母之流嘅演員),
和平示威--非法集結、非法集會, ...
一語道破~

全部都只係曱甴暴徒,以低級文宣手法,淡化罪行的洗腦工程。

偏偏愚港有大量 癈青/
低端loser崇拜,
甘願做漢奸走狗🤬🤬

20/80 法則,真係冇錯!!

我作為中國人,見到愚港癈左幾代,點能對得住金剛川,八百,抗尾70 週年內的烈士???

引用:
原帖由 馬須仁 於 2020-12-4 01:57 PM 發表

不敢不敢
握手~握手😜😜

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-4 02:01 PM 發表

由頭到尾出庭作供既完全冇一個肯定到警方有直接插手過件事,個天才急救員仲話叫警察走開唔好阻住佢地救人。
嘩~天材

有咩慘得過遇上交通意外/大 災難?

答案就係~
遇到交通意外/大災難時,同時遇上天材急救員

問你死咩???
飛天曱甴,吾使怨啦!
整定時辰到

死黃棺,吾使急,
巧快到收九棺!!!

引用:
原帖由 花郎 於 2020-12-4 02:25 PM 發表

可憐人必有可恨之處,wifi打機冷氣外賣生於亂世。後生唔係藉口,無腦唔識思考就要有代價。
係個白痴仔打自己父母~

死鬼係旁邊睇戲後,再帶走白痴仔!!

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-12-4 03:27 PM 發表

不意外。

http://www.takungpao.com.hk/hongkong/text/2018/0504/163275.html

許父縱容 盲撐兒子                        時間:2018-05-04 03:15:14來源:大公網
                                                             ...
臭罌出臭草

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-4 03:46 PM 發表

虎父無犬子
太抬舉曱甴吧~

只係有收黑金既基因!

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-4 05:24 PM 發表

今次拉埋消防落水好呀!飛天周仔死得好死得早!慢慢審唔使急,折磨佢家人耐啲,唔係我黑心呢啲pk應有此報,佢個仔折磨咗我哋幾耐,佢有冇阻止個仔嘅違法行為,啲仆街家長盲目縱容子女,9,13歲記者?俾個仔去見識吓都講得出,呢啲人應該要俺咗佢學乜人生兒育女。
支持呢D黃父母拖出去俺~

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-12-4 09:58 PM 發表

昨晚聽大衞sir, 有人認識佢爸是公務員做菜市場, 是場內唯一黃絲,
佢爹也有份毒害佢, 自作孽
咪好 law,一鑊炒起,三代不得好死~

祝各位冬節快樂,身體健康

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-20 10:56 PM 發表

火兄用心煮飯一家人食得開心,我地煮飯的見到家人食得開心咩野累都拋諸腦後,冬大過年祝願各師兄姐冬至快樂大家平平安安。
老香港有句話我覺得好適合我們,雖然早點但真的,年關難過年年過,我地難關一定會過的
真係抗疫抗到好攰,自從疫情,我D家庭聚會少左九成,見面時冇再攬住D小朋友錫😅😅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]