• 瀏覽: 753,371
  • 回覆: 466
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 bchan77 於 3-12-2020 13:31 發表

咪住先,呢條友唔係已經破咗產咩?老破嘅人的士都唔搭得,可以搭飛機?

條友仲有條女嘅喎,撇低條女唔理?
大難臨頭各自飛喇

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 13:57 發表

去搵漢奸貴攞尾數呀,嚟條漢奸唔係有官司在身嗎又可以飛走
好似已經坐完,不過垃圾會條數就走硬了

引用:
原帖由 6月飛雪 於 3-12-2020 15:07 發表

所以我最鍾意《擺渡人》
平凡不過既外賣員
在抗疫時擔當重要角色
武漢封城中的生命線

引用:
原帖由 6月飛雪 於 3-12-2020 15:10 發表

詐騙係咪同股價有關?
但又唔見有講
詐騙科學園公司,將毒果總部分租比一間私幫顧問公司,可能呢間公司喺負責轉數快的

引用:
原帖由 6月飛雪 於 3-12-2020 15:15 發表

葉生既講法同當年話亂拋垃圾定額罸款係罰窮人一樣
而且飲水根本唔駛除口罩
吸煙啲人就除口罩吸
呢班自私鬼罰佢十萬都嫌少
我有時街上會飲水,鬆開一邊掛繩,飲完即刻掛翻,根本問題不大

而且,警察見到你無帶口罩,都會先警告,唔帶翻先發告票

引用:
原帖由 6月飛雪 於 3-12-2020 15:49 發表

你好睇得起弱智瘋喎
單睇佢喺暴亂現場只識叫警察克制
同喺理大俾人鬧變鵪鶉就知佢幾有料
李柒就有佢份
弱智瘋喺無改錯名,話說當年佢仲衹喺中西區某軀已完,某鷄旦署阿 sir 因民生項目同佢有接觸,阿 sir 話佢痴線㗎,事無大小揾處長,最後處長咪又喺叫翻阿 sir 覆佢

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 3-12-2020 19:36 發表

香港有冇辦法好似大陸對王蛋,吾理開戲咁終身唔俾入境呢?走佬終身唔俾入境最好!你有你炆煮路,我有我安樂園,皆大歡喜!
嗰兩位旦散,好似被註銷中國護照,即喪失中國藉,所以不能回國。

至於弱智瘋如果走佬,香港未必有法律理據註銷佢嘅護照

引用:
原帖由 absdorfhq 於 3-12-2020 20:12 發表
正式走佬.

許智峯宣布流亡 退出民主黨(附聲明全文)

許智峯在今日(3日)香港時間傍晚約8時宣布張流亡海外,並退出民主黨。

許智峯全文如下:

2020年12月3日,我剛結束一連三日的丹麥外訪,在此正式宣布流亡,並退出香港民主黨,暫別香港。

離開香港,聽著一個又一個戰友被捕,判監的消息,手機傳來市民、好友一句又一句「求你千萬別回來」,這種傷痛,我不懂以筆墨形 ...
好行夾唔送,一路好走,唔好望翻轉頭

雖然暫時未能將佢繩之於法,但亦証明咗國安法嘅震懾力,所有漢奸鷄飛狗走,爲香港大掃除

引用:
原帖由 馬須仁 於 3-12-2020 20:48 發表

流乜Q野亡吖,周遊列國嘆世界,死攬住香港居民個身份,第時又有著數攞果陣就第一時間仆番嚟
想返嚟攞著數,得,不過先入冊坐翻十年八年,找咗條數先講

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 20:56 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
呢條漢奸,肯定比國安全球通緝,不過佢今次咁樣走佬,又打官老爺的臉了,佢班老友,三白眼,菊花全,🐷西,嚟緊上庭都咪話唔難搞,想走佬都未必咁易

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 21:12 發表

現在真係想睇六尺四條趴街走唔走,去跟弱智峰都可以離港的,,雖則去想睇去入冊但如去又走佬場戲好睇囉,真係名正言順可郁九姑娘
三白眼真喺唔好走啊,等緊睇佢入冊㗎

引用:
原帖由 ff88 於 3-12-2020 21:12 發表

佢班老友隨時無得再保釋 依家應該走得好著草先啦。
機場走唔到可以買船票,不過目的地隨時變成鹽田看守所

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 21:15 發表

公文袋才大穫8月2個前後主席都密會美國領屎,郁公賊黨日子不遠了,驚奇12月正式啟動
人生更精彩先被DQ,跟著隨時陪埋涼瓜被國安拉

引用:
原帖由 9wai 於 3-12-2020 21:37 發表
民主黨主席胡志偉回應許智峯被質疑潛逃丹麥一事,指自己曾與許智峯聯絡,對他有足夠信任,相信許明天會按原定計劃回港。

阿蝴已完唔知仲有無補充呢??
有名你叫,胡塗主席,佢嘅認知,喺咁上下

引用:
原帖由 9wai 於 3-12-2020 21:49 發表

無諗過連許痴瘋啲家人都上哂飛機,佢都仲信許痴瘋會返嚟囉!!真係不是一般嘅蠢!
佢自己又邊會諗到,黐埋講毒玩,會搞到垃圾會全部要炒魷,加埋智瘋要走佬咁大鑊吖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]