• 瀏覽: 753,236
  • 回覆: 6
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 kt1223 於 2020-12-3 12:28 發表
「快必」被控發表煽動文字等14罪 還柙候明年5月區院審

呢條PK 把囗臭過屎渠,未審先坐番一年。抵L死
國安官仲要用中文審,快咇請嗰條大狀棍戴啟屍話唔識中文禾😂😂😂

弱智瘋陷家着草
好行唔送👋👋👋

引用:
原帖由 akanesk 於 2020-12-11 14:24 發表

你係拎樽仔?拎樽仔唔會出報告,佢話無事就唔會搵你...

但你去俾240蚊檢疫中心測就第2日俾埋報告你
拎樽仔都有個電話短訊告知檢測結果

引用:
原帖由 akanesk 於 2020-12-11 18:49 發表

你呢個應好耐,我兩星期去拎,佢有張通告俾埋...就係巴巴兄show果張
呢個係我上週二去診所攞樽,星期三交回樽檢驗,星期日收到結果

戶戶跟呢個所謂磚家倒洗潔精落座廁度
啲洗潔精起晒泡去唔切谷晒落地下單位🥺

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-23 19:55 發表

法官批准黎智英保釋申請的書面理由將擇日頒布。
(一定要清算喇。而家連保釋理由都要遲啲先公佈,唔知道作啲咩理由去幫佢辯解。)

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-24 13:08 發表
"一個星期前提交深喉唾液樣本的黎女士,今日以防萬一到球場再做檢測。她不滿訊息混亂,與職員理論:「咁我收唔到SMS,你出入問我攞SMS,咁即係點呀?你都要話清楚我聽,我排定唔排依一刻,如果我今日唔排,我有冇犯法先?我交咗樽俾你,你點證明我有冇交?陣間你收唔到個樽,又話我無做到,又要拉我喎,咁我可以點呀?」

「我真係思覺失調啦對個政府完全,究竟我要收到SMS,定收唔到SMS呢?」她指之前獲得的資 ...
咁點明你交咗樽先🤫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]