• 瀏覽: 719,001
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 158
引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-12-9 12:39 PM 發表

佢去旅行,唔系移民,所以甘過小柑柑
冇買旅遊保險?去歐美一定要買份全面的嘅保險。

熱賣及精選
引用:
原帖由 a_drew 於 2020-12-9 01:20 PM 發表

香港班曱甴太無知!學人講國際標準
無知!暴大班傻仔話遊行完掉咗件衫同delete 相,真係無知到一個點,笑到肚痛

引用:
原帖由 lilily97 於 2020-12-9 03:55 PM 發表

我好彩公司可以行返去,沒受影響,但大罷工果2次,行返屋企都困難重重,睇到街上好多路人,心急如焚,等車無期,後生少少仲好,系巴士站同的士站見有老人家系度等車,無助果下野,真系火都黎.呢黃L口口聲聲講良知,我呸.
當時有急病要叫救傷車隨時俾佢地累死.

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-12-9 04:02 PM 發表

岩岩黃屎又過來洗我腦,話岩岩通過警察加人工丫,依家無人反對架啦,洗唒啲錢架啦,遲啲又要比錢阿爺買疫苗啦乜乜乜呀死緊啦香港無唒錢啦~~~~
同佢講: 警察要對付班黑暴漢奸咁辛苦, 加俾佢地抵俾啦.
疫苗當然要俾錢買加啦. 問下佢邊度有免費既囉.

叫佢眾籌囉⋯⋯如果政府無哂錢影響到佢嘅話

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-12-9 05:38 PM 發表

同佢講: 警察要對付班黑暴漢奸咁辛苦, 加俾佢地抵俾啦.
疫苗當然要俾錢買加啦. 問下佢邊度有免費既囉.
我都係咁回應,話唔同阿爺買唔通同死鬼佬買

大台新聞訪問個女人係咪痴痴地,問佢封邨嘅意見,佢就話"點解唔追究跳舞群組?"

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-9 06:35 PM 發表

大台新聞訪問個女人係咪痴痴地,問佢封邨嘅意見,佢就話"點解唔追究跳舞群組?"
佢真係好好笑,仲要反問make唔make sense?

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-12-9 04:02 PM 發表

岩岩黃屎又過來洗我腦,話岩岩通過警察加人工丫,依家無人反對架啦,洗唒啲錢架啦,遲啲又要比錢阿爺買疫苗啦乜乜乜呀死緊啦香港無唒錢啦~~~~
你大概可以同呢位腦殘的黃屎講:警察對付黑暴曱甴咁勞苦功高,人工係抵加俾佢地;仲有內地疫苗來香港之後,記住唔好打,打親正縮頭🐢

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-9 06:35 PM 發表

岩岩有睇~成隻黃屎款,講嘢九唔答八

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-12-9 06:49 PM 發表

岩岩有睇~成隻黃屎款,講嘢九唔答八
啲黃L好似同黑記夾定,訪問實有佢地出場!😖

引用:
原帖由 sellkiss 於 9-12-2020 13:36 發表

幾無奈,以前真係覺得法治係香港基石,估唔到呢兩三年變咗個政治團體,尤其是條死肥西...人做咗主席之後
以前雖然都偏頗反共,但無咁揚,呢隻肥鬼十足勾尾代言人,反到出面

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 9-12-2020 13:40 發表

柴灣人柴灣事嗎,黑暴後我都退了好似撞邪一樣
啲地區谷,通常都喺啲🟡人開的,不入也罷

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-9 04:27 PM 發表

去年10.1真係永世難忘
當時荃灣好似戰場
馬會職員不斷傳紙仔話邊個地鐵站停邊架巴士停
到放工時一落街成地溪錢
巴士地鐵全部停
只有小巴冒險出旺角
架小巴好似拍戲飛車咁
見到警察不斷放催淚彈驅趕曱甴
每條路都被曱甴封路
個司機鏟上花糟不斷搵路走
幾十歲人都未遇到咁驚險場面
遇到呢d經歴,最慘當時情況系唔可以理直氣壯地罵反佢地,要忍忍忍.忍到以為香港滅亡都無希望,好彩有大叔的帖,都多謝亞爺倦顧我地,蒼天有眼,多行不義必死無疑

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]