• 瀏覽: 753,385
  • 回覆: 23
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-10 05:16 PM 發表

其實如果我遇到, 可能會問佢, 你咁唔鐘意大陸點解要做中資公司呢? 出面大把工, 何必同自己過唔去呢?
一句“屌”落去,罵佢地咩態度仲好.既然甘鬼鍾意誰惡誰正確,同佢地潑過,佢地當值緊,都唔緊太大力反抗呢客.雖然我未試過,但朋友試過系郵局,見呢職員蝦呢有輕度問題的速遞員定office boy,真系一句罵落去,呢郵局職員即刻收皮

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-10 08:53 PM 發表

火兄如數家珍哦,香港班漢奸賣國賊真係好難,其實我真心希望去地走佬唔好返嚟,係香港捉左仲要比米飯去地食
支持呢死漢奸賣國賊走佬,讓佢地做無主孤魂,遊魂野鬼.好過比佢地留系香港坐監,除左浪費米飯,仲要比藉口佢地話政府打壓,無拿拿宣傅佢地為人民入獄變英雄,咩入獄人生更精彩,扭曲晒年青人正常思維

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-10 11:26 PM 發表

黑暴買裝備都係用郵局運黎香港架,因為順豐4px嗰啲唔肯運。
系去年黑暴時,我曾經拾電梯時,有個UPS的製服人員,好似唔怕死甘同個死黑衣講,佢有辦法可以運到呢禁運品,仲大大聲講,要咩揾佢.如果唔系當時有其他人系電梯,一定系背後影佢地上國安.
呢黑暴的入口網絡,根本就好多門路

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-12-11 12:05 AM 發表
修例風波引發連場示威活動,有公務員在參加示威活動期間被拘捕,政府隨後補鑊,要求公務員簽署聲明及宣誓擁護《基本法》。公務員事務局局長聶德權今午(10日)與公務員工會會面,公務員工會聯合會總幹事梁籌庭在會面後引述指,政府預計於本月底或明年初推出簽署形式,18萬公務員均須簽署,否則會要求離開公務員團隊。

梁籌庭指,不少公務員認為簽署沒有太大問題,但亦會擔心有以言入罪的情況,又指政府未有透露和解釋相 ...
黃屎公務員,支持佢地有種就唔好簽,唔好做政府狗呀

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-11 12:48 PM 發表

BK啲人都叫受害人貼相
晏啲去睇吓有無人貼相出來睇吓有幾精彩
真系以為自己系教獸,吹水唔洗負責任.但有人跟先好笑

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-17 04:42 PM 發表

可能啲黃人都知道唔用大陸貨係冇可能,唯有接受現實去入大陸貨。
呢黃人自己都系國貨拉,但都唔認自己系中國人

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-30 06:38 PM 發表
無言以對
有甘的黃畜家長,先教出黃畜新生代,今日的果,系早種黎的果,黑心講句,佢地仲未識醒,將來鬼唔望佢地佢地死多一次

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-30 07:04 PM 發表
港聞速遞

判囚3年的鄧棨然,他的家屬認為判​​刑過重。至于被判囚兩年的喬映瑜,他姐姐要求交代參與庭審旁聽的家屬身份。 ​​​
甘多個月以來,又唔見佢地上去探監,浄系識留系愚港打咀炮

大家新年好,身體健康

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]