• 瀏覽: 753,394
  • 回覆: 9
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-3 02:57 PM 發表
有線與中移動合作告吹已注定裁員
https://www.am730.com.hk/column/財經/有線與中移動合作告吹已注定裁員-245981
咁之後用中移動家居寬頻咪唔洗擔心會用有線嘅線路囉。♡^▽^♡

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-3 04:37 PM 發表

中移動家居寬頻 好似係租HKBN線路
但之前睇寬頻版有版友話有線同中移動簽咗野,有可能會比有線線路你用。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-12-8 10:23 AM 發表

明打班白痴一巴,要唔俾人知行蹤的,掟晒啲手機呀,信用咭,提款咭,八達通啦!
搵個山洞隱居算啦

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-8 09:55 PM 發表

用2G手機,乜香港仲有2G網絡咩?
有啊, 我電話仲係用緊2G plan, 一個月35蚊

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-9 12:18 AM 發表

以我所知,網絡商應該冇再用2G網絡提供電訊服務,只係你個Plan係叫2G啫!!
原來我不知不覺地被升級了, 好似賺咗咁

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-11 12:48 PM 發表

BK啲人都叫受害人貼相
晏啲去睇吓有無人貼相出來睇吓有幾精彩
比個標題嚟等我去圍觀下得唔得?

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-11 03:58 PM 發表

https://www.****/forum.php?mod=forumdisplay&fid=162&page=4

唔知點解貼唔到條Link
你去親子王國既自由講場搵叫人唔好聽袁教授個帖
自動**咗應該係bk全寫〜( ̄▽ ̄〜)

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-12-20 04:27 PM 發表

唔怪得今年1月中就停工停物流返老家過春節
停物流?咁有野想買咪要淘定先??

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-12-21 09:11 AM 發表

節自百度地圖

11930698 11930699
唔該晒

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-22 09:05 AM 發表

到時英國發生暴動,英國警察出來清場,唔知羅湖聰,弱智峯,鄭嫖傑會唔會要求英國警方和平清場?
唔會啦, 人地國家警察做野點到佢地指指點點。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]