• 瀏覽: 712,698
  • 回覆: 5
  • 追帖: 188
報到

有時寂寞太沉重 身邊彷彿只是觀眾 
妳的感受沒有人懂

嘗試親吻 嘗試擁抱 或溝通 
沒有好感再嘗試也沒有用
大多數人都相同 喜歡的只是愛情的 臉孔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-5 08:12 AM 發表

共業嫲,香港又有200萬個趴街以為自己人上人大Q晒,攬炒影響唔到祖國而香港永遠都係中國不可分割的一部份就ok了,阿邊個邊個藥劑師學會話愚港人不信任內地疫苗,真趴街我地又被代表了點解唔問下我地呀,我好想打祖國疫苗哦
我成日都設想,如果阿爺喺過左關後比個位d人淨打針然後即走返落嚟,而唔洗來回隔離,(當然上去前要有陰性證明),咁就唔洗比班黃醫護阿支阿左

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-12-5 09:41 AM 發表

呢個提議好喔,可以返深圳嘅人都打曬疫苗,到時開放歐尾帶毒L返嚟鄉港,無打疫苗嗰班黃屎就喺度等💩💩
咁我又無咁黑心嘅,不過到時邊個無打就知邊個係乞暴

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-7 09:08 AM 發表

根本阿爺都未出力....
如來佛比唐僧一個金剛箍,石猴就戴喺頭聽聽話話,點知有班曱甴硬係要自己攞嚟戴喺JJ,咁你知啦,金剛箍係會因應戴果位而自動變size嘅,曱甴呀曱甴,學下條蟲切J啦

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-29 04:53 PM 發表

考慮案件性質及減除鬼佬,根本都無得揀....
果日係馬道長最後一日有權做嘢,如果係今日,有乜事律政司可以再上訴,所以明顯係馬道長想放人

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 ckm 於 2021-1-2 01:00 PM 發表

呢套反而唐嫣口碑麻麻
唐嫣其實係仙劍三最得

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]