• 瀏覽: 753,153
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
https://www.hk01.com/政情/556774/01消息-許智峯父母妻兒傍晚乘飛機離港-查詢許未回覆

冚家〖鏟〗着草

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2-12-2020 21:30 發表
@救火佬 上個貼你話的乒乓球故事,傳聞系高爾夫球先真。
好老實,嗰單喺當年傳聞,好似無正式新聞報過,夠境喺高球還是乒乓球,就不得而知了

支持

呢單吹到佢著草吹到好堅,但佢上緊身單嘢,好似喺妨礙司法公正,應該不太嚴重,最多坐一年多啲,唔使走佬阿?但是耶非耶,今個星期就知。

支持大叔

支持!

又係水官,希望律政司上訴啦

支持大叔

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 09:39 PM 發表

呢單吹到佢著草吹到好堅,但佢上緊身單嘢,好似喺妨礙司法公正,應該不太嚴重,最多坐一年多啲,唔使走佬阿?但是耶非耶,今個星期就知。
如果連家人都飛埋,睇怕系堅多。
希望佢地系歐洲享受老美肺炎吧啦

報到,支持大叔

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-12-2 08:54 PM 發表

可以說,亞爺教導有方掌控得宜,民主自由全民利益,眾志成城萬眾一心謀發展,幹大事全國脫貧奔小康,民族振興復盛世。
以前當哩啲係八股,但眼見好多人認同奉行。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2-12-2020 21:52 發表

如果連家人都飛埋,睇怕系堅多。
希望佢地系歐洲享受老美肺炎吧啦
走咗就唔好望翻轉頭,香港又可以少件垃圾

引用:
原帖由 akanesk 於 2020-12-2 09:43 PM 發表
又係水官,希望律政司上訴啦
水罐有如聖母,多啲嚟密的嘴.....

放呀!
關我鐵事!

嘩,睇嚟冚家真著草走佬哦

許智障與黨友三白眼因去年7月「光復屯門公園」事件,被控妨礙司法公正及不誠實取用電腦等罪,控方上周曾以兩人不再是立法會議員為由,要求頒令兩人交出旅遊證件,但被區域法院首席法官拒絕,批准兩人繼續以原有條件保釋。。

今次如果件智障真走佬,嚟緊大大小小漢奸都要交出証件了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]