• 瀏覽: 752,796
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-2 10:34 PM 發表

有女師兄寫漏一個字啦,係冚家“剷”著草!
加番

引用:
原帖由 frmrom 於 2020-12-2 10:36 PM 發表

判入勞教中心其實好甘下,實情慘過坐監
勞教中心更加無王管,入去受,衰過坐監。

支持大叔

支持大叔
567波疫情實會來
今天還看到有人載口罩
香港清零之路太遠了

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-2 10:32 PM 發表

解說一下好噃
傳當年大台香江小姐冠軍,你十因係有出去陪老細大嘔,老細有一次玩到悶,塞咗個 golf 入你小姐下面嘅隧道,咁就入咗醫院,因而稱病不能代表香江出國參加鬥靚比賽

單就一個中港司機輸入個案
深圳已經會即時強制隔離五十多人
香港再唔搵個可行辦法令個案歸零
整個21年都未必做到免隔離通關

支持大叔,報到

支持大叔

引用:
原帖由 frmrom 於 2020-12-2 10:36 PM 發表

判入勞教中心其實好甘下,實情慘過坐監
我之前都講過有個表弟年少時都入左去,去話比我聽裡面好金的但坐完真係生性左好多,現在有家庭有兒女仲照顧爸媽

支持大叔新帖!

繼續支持 大叔 🙋‍♂️

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-2 10:56 PM 發表

我之前都講過有個表弟年少時都入左去,去話比我聽裡面好金的但坐完真係生性左好多,現在有家庭有兒女仲照顧爸媽
好有興趣知, 同座牢, 分別在哪?

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-12-2 10:47 PM 發表
單就一個中港司機輸入個案
深圳已經會即時強制隔離五十多人
香港再唔搵個可行辦法令個案歸零
整個21年都未必做到免隔離通關
真係好炆水.....

就算有疫苗...相信最快都要明年年中.....

仲要求神拜佛唔好變種......

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 09:39 PM 發表

呢單吹到佢著草吹到好堅,但佢上緊身單嘢,好似喺妨礙司法公正,應該不太嚴重,最多坐一年多啲,唔使走佬阿?但是耶非耶,今個星期就知。
為左老妨而全家走佬?弱智瘋果然夠晒弱智......

支持大叔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]