• 瀏覽: 753,462
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-4 04:07 PM 發表

好老實如果有黑金收,一定會存入外國銀行
好熟咁喎師兄😏😏😏

引用:
原帖由 maggietsoi3 於 2020-12-4 04:55 PM 發表

因為果醫生係超級黃,其實因為果醫生有政治立場,可以唔要佢既口供?

我響隔離版已經踢爆左個黑醫証供偏頗....
條友因為係第一個接觸周仔既黑醫,所以一定要出庭....
律政司應該要搵多個專家証人出黎反駁佢既謬誤......

講真, 為人父母, 見到個子最後一面喊都正常, 但睇反應尚算平靜, 似乎立意不良的炒作會完結(用字中性只係因為涉及法律, 個人一向認為係意外)

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-4 12:18 PM 發表

跟本開庭係浪費公帑......
有黑影飄過都証實唔到係佢...就算係佢又點?

個棺係響度故佈疑陣...為將來判決非法殺害而舖路,到時佢老豆又響度屈警察了......
個條急x室乞醫就一定蟑螂來的,但睇左2日我都係覺得消防救護有野隱瞞哦

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-4 04:58 PM 發表

好熟咁喎師兄😏😏😏
睇得戲多啫

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-12-4 12:28 PM 發表

無錯,一定有野,否則唔會冚家一齊走。
正常嚟講帶老婆仔女走都算正常但現在老豆老母一切走,弱智犯咩法去屋企人沒參與就一定無事,現在這樣高危走佬背後一定有大穫野,驚奇12月陸續有嚟
限聚加到罰5000,,工展會無左,除夕煙花無左,連初二花車巡遊都取消左,各位準備好繼續頂落去啦

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-4 03:38 PM 發表

一定啦
消防係YC啲老死嚟架
好記得當日天水圍被破壞既慘況
唯獨消防局完好無損
幅牆大大隻字噴上多謝與我們同行
今次拉埋消防落水好呀!飛天周仔死得好死得早!慢慢審唔使急,折磨佢家人耐啲,唔係我黑心呢啲pk應有此報,佢個仔折磨咗我哋幾耐,佢有冇阻止個仔嘅違法行為,啲仆街家長盲目縱容子女,9,13歲記者?俾個仔去見識吓都講得出,呢啲人應該要俺咗佢學乜人生兒育女。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-12-4 05:32 PM 發表

唔緊要,內地每年幾百萬有為青年,鄉港呢啲挽鞋都未夠班,睇下鄉港各大學統計數據,在校master 內地學生佔半數以上,doctor更加多,鄉港學生根本掙唔贏人哋,而且,鄉港大學牲最難面對嘅現實喺。內地學生交的高價學費一直補貼緊鄉港學牲讀低價書。
內地窮人就用高考呢條路, TOP 10% 讀985/211呢D一流大學絕對係人中龍

有錢話要出國的學生, 精英除左讀SAT重會讀AP, AP難度同當日香港高級程度會考有過之而無不級
成條PATH人地都係要擠上去做精英而部處

香港DSE變相廢左當年A-LEVEL, 其實睇番真係超錯

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-4 03:37 PM 發表

問題係佢哋呢個庭從上到下都不斷响度搵緊位想老屈警方呢,
好在晨早俾班曱甴趕咗出停車場, 而家呢個so called 黑影嘅物體都應該係佢哋又一次想老屈嘅證明
佢地純粹想繼續炒作,keep住啲noise啫
太子站咁多無名無姓嘅人被殺嘅白痴大話都炒都咁耐,呢次真係有隻曱甴死,點會咁輕易比佢沉?

最後決定咗係罰5000元

附件

Screenshot_20201204-173742_Now .jpg(93.25 KB)

Screenshot_20201204-173742_Now .jpg

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-12-4 05:40 PM 發表

養不教父之過,嘅人版
似係爺之過多啲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]