• 瀏覽: 753,431
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-4 08:14 AM 發表
大台新聞:
三個前度佢老尾腫桶,做白老鼠先打疫苗,仲搞直播.....
可能D料係我地國貨

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 20:56 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
應該取消佢全家人的香港居留權。

引用:
原帖由 馬須仁 於 2020-12-4 09:46 AM 發表
用「漢奸」嚟形容佢哋呢班人都有D抬舉咗,我只會叫佢哋做「走狗」,「打靶」
冚包散,賤種!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-4 09:38 AM 發表

一個要養六個,黑金真係夠用?
方兩母子嘅身家夠一家六口未呢?

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 21:15 發表

公文袋才大穫8月2個前後主席都密會美國領屎,郁公賊黨日子不遠了,驚奇12月正式啟動
咁要買定花生小食等睇好戲。

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-3 21:28 發表

呢D高汁賤曱甴,愚港一街都係,睇到眼火爆
而家咪走左隻搶女人手機的曱甴囉,還冚家成竇走晒,香港即刻清潔左丁丁咁多。
如果政府取消埋佢的香港居留權就更加好啦!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-4 08:27 AM 發表

佢老尾學到嘢,玩直播賣貨唧,認真便輸了......
人哋網紅直播帶貨, 搵啲靚仔靚女同明星,
阿美搵呢幾件出嚟帶貨, 真心覺得帶唔郁囉

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-4 09:38 AM 發表

一個要養六個,黑金真係夠用?
方會長單親阿媽瑜珈教練但身家過億,夠唔夠睇咩角色啦,去眾募告警察都有幾球野

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-12-3 21:33 發表

講到流亡要億億聲,唔係一般人講得出口…
方同學都有兩個豪宅,兩架波子呀!
弱智峯話晒都係耳員,唔止咁少掛?
可以冚家逃亡,一定有人幫忙搭路,安排好豪宅名車,去到享受啦!

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-12-4 11:18 AM 發表

許生係咪唔識寫個“逃”字呀?
師兄/師姐(如稱呼有錯,請勿見怪),你令我記番弱智峯喺立法會搶女EO手機呢單嘢,嗰時明報一味用⎾許智峯獲得手機⏌嚟描述,我火起上嚟,寫去明報編輯部,問點解唔用個⎾搶⏌字,中文個搶字係幾時先用?

我至今未⎾獲得⏌明報答覆。

科大生周梓樂死因研訊第14天,案件原本今午續審,惟死因裁判官高偉雄甫開庭便指,他為謹慎起見,翻看了未有在庭上播出的閉路電視片段,發現「個影像非常重要」,或會影響之後專家證人證供,故宣布即時休息處理影像。早上甫開庭,裁判官表示基於昨日發現的關鍵影像,警方會準備地圖展示肇事停車場附近的所有閉路電視,並索取片段,希望相關屋苑、大廈的管理公司及業主立案法團盡快提供協助。

裁判官另再翻看其他片段,發現車牌A344的救護車停下,以及救護員離開的時間,與救護員的口供不一致。法庭會將消防處列為有利害關係人士,已發出信件,未知消防處下周會否準備好法律代表出庭。

個官睇黎想老屈警察做...

又或者判非法被殺.......

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2020-12-4 10:42 AM 發表
重有老人家,臨老先攪到走難咁,分分鐘客死異鄉
都唔知話佢帶埋直系親屬走佬係明智定憨膠, 唔講其他原因, 帶埋家爺仔乸一齊出逃, 最少起碼唔使掛住佢哋,
一個人流落異鄉, 不過如果佢身有重屎的話, 留响香港都可能仲會投鼠忌器, 想做低佢都冇咁容易, 而家咁樣一走,
隨時冚家富貴一鑊熟

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-4 11:43 AM 發表

方會長單親阿媽瑜珈教練但身家過億,夠唔夠睇咩角色啦,去眾募告警察都有幾球野
我係指弱智瘋喎.....

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-4 11:51 AM 發表

都唔知話佢帶埋直系親屬走佬係明智定憨膠, 唔講其他原因, 帶埋家爺仔乸一齊出逃, 最少起碼唔使掛住佢哋,
一個人流落異鄉, 不過如果佢身有重屎的話, 留响香港都可能仲會投鼠忌器, 想做低佢都冇咁容易, 而家咁樣一走,
隨時冚家富貴一鑊熟
陣間弱智瘋老豆老母染新冠就真係不孝子.......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-4 11:52 AM 發表

我係指弱智瘋喎.....
我都係講弱智峰哦,眾募錢去左邊這方打把都食成億,這弱智峰又垃圾議員每次暴動都係警察暴徒中間,除非真弱智啦不然食左幾錢真係天知地知去知我地唔知囉,分分鐘老豆老母老婆都洗黑錢不然要成家走佬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]