• 瀏覽: 752,791
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-4 12:02 AM 發表

新果班
其實已經out out地😏
特務R出場,特務Q就out out地㗎啦 😏😂

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-3 11:06 PM 發表

所以整件事唔合理,講罪名佢同痴瘋冇得比。
我相信弱智瘋有其他理由,要連埋家人一齊著草,唔走唔得....

話唔係庇護因為未講掂數丹麥收還是邊隻五眼收,同埋用政治庇護外交層面的impact會比較大。所以暫時字眼上用流亡。

引用:
原帖由 馬須仁 於 2020-12-3 10:20 PM 發表

到時自然有一大班9姑娘幫佢嘅
佢返嚟,就係國安拉佢及比國安法官審啦.....

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-4 01:18 AM 發表

一稿兩貼:

佢現在話唔係尋求庇護,而係流亡,即係短時間內都唔會住定係同一個地方,會四圍走........
弱智瘋咁安排,一定有其背後原因,所以我相信佢今次連埋家人咁走佬,一定係好大原因唔走唔得........
相信佢呢場大戲仲未做完㗎,仲可能有好多好戲要上演。
不過佢弱智架嘛,可能我地諗多左...🤣

引用:
原帖由 Karlching 於 2020-12-3 10:18 PM 發表
希望律政司拿拿淋向法庭申請更改三白眼嘅保釋條件,要求佢交出旅遊證件
三白眼可能現在已經係西貢黃石碼頭等緊船.......

根本就係一場堂而皇之的政治庇護,只不過是計畫實行得比較倉猝罷了。也可以看出這個漢奸的價值比較低,所以才沒有國家馬上承諾接收他。

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-4 01:33 AM 發表

又咁,再弱智,都唔會搵父母家人仔女「較飛」.....佢今次係冚家走佬,一定有特別原因.......人再蠢,都會考慮埋身邊人嘅安排。

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-4 01:33 AM 發表

佢老豆老母成家都弱智?

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-4 01:34 AM 發表

三白眼可能現在已經係西貢黃石碼頭等緊船.......
希望佢著多件衫,唔係去到鹽田就好易會凍親

大叔眼光獨到,秋後算賬,買定花生睇班垃圾下地獄

引用:
原帖由 Karlching 於 2020-12-4 01:40 AM 發表

希望佢著多件衫,唔係去到鹽田就好易會凍親
今日季候風到,氣溫下降,又大風大浪,可能未出到鹽田已經凍到僵咗!

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2020-12-4 01:42 AM 發表
大叔眼光獨到,秋後算賬,買定花生睇班垃圾下地獄
可能去到明年後年秋後,都仲算緊賬.....

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-3 09:19 PM 發表

其實九姑娘都唔係叫被打臉,係根本直頭打龍通明放。
佢哋擺明車馬放人啦,落中央落林鄭面嘛,向亞爺宣戰,睇駱主任如何扭轉乾坤了,何止美臺想香港死五眼甚至白種都想利用香港戰亞爺,呢班走佬嘅絕對係漢奸,該殺!

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:17 PM 發表

人生更精彩先被DQ,跟著隨時陪埋涼瓜被國安拉
人生更精彩肯定走,重有逃緊生呢隻漢奸一號,劉胃兄呢隻賤妓勾結外國勢力招兵買馬,唔方好心,甚至曾肉成呢啲都會走!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]