• 瀏覽: 753,232
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 9wai 於 3-12-2020 21:49 發表

無諗過連許痴瘋啲家人都上哂飛機,佢都仲信許痴瘋會返嚟囉!!真係不是一般嘅蠢!
佢自己又邊會諗到,黐埋講毒玩,會搞到垃圾會全部要炒魷,加埋智瘋要走佬咁大鑊吖

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-12-3 09:33 PM 發表

講到流亡要億億聲,唔係一般人講得出口…
一家老細走佬冇強勁嘅財力邊個敢動身呀!呢家肯定成家漢奸!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-3 09:36 PM 發表
第十三瞞徒

許智峯
佢都唔算瞞逃既,佢係大搖大擺搭飛機走

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-3 08:54 PM 發表

如果露國都唔收仲可以去邊?
露國同阿爺有偈傾喎,佢唔會唔知啩!!

希望律政司拿拿淋向法庭申請更改三白眼嘅保釋條件,要求佢交出旅遊證件

佢一家飛得咁容易,唔知用左D乜交換呢?

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:01 PM 發表

想返嚟攞著數,得,不過先入冊坐翻十年八年,找咗條數先講
到時自然有一大班9姑娘幫佢嘅

三白眼唔可以走,佢一定要找咗元朗條數先😡

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2020-12-3 05:20 PM 發表

黑暴時 有x新聞 yc 到爆, 已經唔再睇, 遲d 到期, cut 埋有線電視佢
但係畸堡而家老細邱生應該唔係YC喎!!佢坐落去之後好似都整頓咗兩次!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-12-3 07:07 PM 發表

游雞好似坐緊, 可以同周後庭拍AV獄中雙飛
坐完啦,仲轉埋行添!

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-3 10:01 PM 發表

一家老細走佬冇強勁嘅財力邊個敢動身呀!呢家肯定成家漢奸!
唔知收左幾多$...😏

引用:
原帖由 小豬真我 於 2020-12-3 10:22 PM 發表
三白眼唔可以走,佢一定要找咗元朗條數先😡
三白眼係超級重犯,唔得放過!😠

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:42 PM 發表

有名你叫,胡塗主席,佢嘅認知,喺咁上下
胡里胡塗話嚟個趴街仔靜靜雞自己家爺仔乸走佬都唔單聲,要我出醜無關係但走得摸無鼻哥呀

引用:
原帖由 Billgor123 於 2020-12-3 09:46 PM 發表

條弱智邊度抄返黎咖,用得流亡嘅字眼……,通常係當權者被奪權,走去外國,如國王、總理、王子之流嘅'前'大人物,呢條人唔似人、鬼唔似鬼嘅物件,乜頭乜路都唔係嘅通緝犯,都升呢,流亡喔
比師兄講完一言警醒夢中心哦,原來弱智峰係皇室貴族哦,流亡聽得最多就係達賴條友仔,去真係西藏以前的土王哦,唔係新中國成立西藏仲係98%蟻民呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]