• 瀏覽: 752,939
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 21:12 發表

現在真係想睇六尺四條趴街走唔走,去跟弱智峰都可以離港的,,雖則去想睇去入冊但如去又走佬場戲好睇囉,真係名正言順可郁九姑娘
三白眼真喺唔好走啊,等緊睇佢入冊㗎

引用:
原帖由 ff88 於 2020-12-3 09:07 PM 發表

公文袋班友就好野啦。叫人去精彩人生,自己就無事。精過鬼
公文袋才大穫8月2個前後主席都密會美國領屎,郁公賊黨日子不遠了,驚奇12月正式啟動

引用:
原帖由 ff88 於 3-12-2020 21:12 發表

佢班老友隨時無得再保釋 依家應該走得好著草先啦。
機場走唔到可以買船票,不過目的地隨時變成鹽田看守所

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 3-12-2020 21:15 發表

公文袋才大穫8月2個前後主席都密會美國領屎,郁公賊黨日子不遠了,驚奇12月正式啟動
人生更精彩先被DQ,跟著隨時陪埋涼瓜被國安拉

引用:
原帖由 wing_gun 於 2020-12-3 09:05 PM 發表

手足撐住呀, 撐撐下就............慣咖啦
我閃先
仲有,我飲酒時實敬你哋3杯,不會忘記你哋。🤣

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:15 PM 發表

機場走唔到可以買船票,不過目的地隨時變成鹽田看守所
我覺得今次比去走遠少少,等福建海防捉偷渡仲好睇

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-12-3 09:17 PM 發表

仲有,我飲酒時實敬你哋3杯,不會忘記你哋。🤣
有女兄要送多3支煙哦

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:05 PM 發表

呢條漢奸,肯定比國安全球通緝,不過佢今次咁樣走佬,又打官老爺的臉了,佢班老友,三白眼,菊花全,🐷西,嚟緊上庭都咪話唔難搞,想走佬都未必咁易
其實九姑娘都唔係叫被打臉,係根本直頭打龍通明放。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 09:15 PM 發表

咪氹我開心。好戲連場。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 08:56 PM 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
感覺佢懶勁咁,流亡...
全家一齊去外國做大富豪歎世界啫。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-12-2 08:22 PM 發表
一場疫情,中西體制優劣現形。好多人話中國做左份靚功課,點解唔抄?因為想抄都抄唔到。長期民主洗腦既因同果,本質就係造就自私本性,個個有自己自由做前提,完全無對社會奉獻責任精神。咩鬼西人高汁可以收得皮。事實就係咁。
呢D高汁賤曱甴,愚港一街都係,睇到眼火爆

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-3 09:19 PM 發表

其實九姑娘都唔係叫被打臉,係根本直頭打龍通明放。
三白眼同弱智峰係同一單案同一個官審,三白眼呢排都唔多覺眼去咗邊,會唔會又着咗草

引用:
原帖由 ff88 於 2020-12-3 09:19 PM 發表

咪氹我開心。好戲連場。
今日正式是1,2,3,做佢,天公造美好戲連埸,歡樂滿中華!

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 08:12 PM 發表

嗰兩位旦散,好似被註銷中國護照,即喪失中國藉,所以不能回國。

至於弱智瘋如果走佬,香港未必有法律理據註銷佢嘅護照
佢現在自己正式公佈咗流氓。呢個就可以當證明啦。 睇政府部門有冇人跟進。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-2 08:35 PM 發表

真心,國內呢份抗疫功課,真係好難抄。有睇《在一起》及其他抗疫紀錄片就知,國內嘅抗疫成果,係靠每一個國內人民做好自己本分而成就嘅,呢班人民平時只係平凡人,但在社會整體利益前,就會放低自己利益,整體利益行先!

所以,不同於白皮,中國人嘅英雄,往往就是平凡人!
中國人响疫情時所表現的大愛,確實令人動容!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]